Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Jasmine, chemată în instanță să “deconteze” după ce iubitul a descoperit că l-ar fi “tradus” cu un bun prieten din vecini

Ies la iveală noi detalii picante din „telenovela” care a stârnit rumoare în lumea bună a Capitalei! Fosta dansatoare din buric a fost dată în judecată de ex-iubit, un renumit afacerist din București, după ce acesta ar fi aflat că blondina l-ar fi tradus cu unul dintre cei mai buni prieteni. Și vecin pe deasupra. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informațiile incendiare. 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de ultimă oră legate de controversa în prim-planul căreia se află una dintre cele mai cunoscute dansatoare din buric din România.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Jasmine a ajuns să fie dată în judecată de iubit după ce acesta ar fi descoperit că blondina nu i-ar fi fost fidelă. Persoane din anturajul omului de afaceri ne-au dezvăluit că, în urmă cu câteva săptămâni, iubitul dansatoarei ar fi făcut o descoperire uluitoare. Sexoasa Jasmine l-ar fi „tradus” cu unul dintre cei mai buni prieteni. Iar, ca tacâmul să fie complet, bărbatul cu care Jasmine ar fi avut o relație interzisă era și vecin de bloc cu iubitul ei.

Afaceristul a pus capăt relației cu blondina

La scurt timp după ce a aflat că i s-ar pune coarne, celebrul afacerist a pus piciorul în prag. Cu toate că era amorezat până peste cap de sexoasa dansatoare, bărbatul nu a putut accepta presupusele derapaje și a decis să pună punct relației. Mai mult decât atât, bărbatul i-a cerut blondinei să părăsească de urgență apartamentul din zona de nord al Capitalei, pe care i-l închiriase. (CITEȘTE ȘI: FOSTA ASISTENTĂ TV S-A PREGĂTIT CA LA CARTE SĂ “DEA LOVITURA” LA EXCHANGE)

Jasmine a fost dată în judecată e fostul iubit

Istoria se repetă

Istoria pare că se repetă în cazul celebrei dansatoare din buric. În urmă cu câțiva ani, la scurt timp după ce a ”rupt-o” definitiv cu Leo de la Strehaia, Jasmine a fost acționată în instanță de ”Prințul țiganilor”. La acea vreme, Leo pretindea ca blondina să-i înapoieze o sumă mare de bani, pe care susținea că i-a investit în ea, în timpul relației. Procesul nu s-ar fi finalizat din cauza lui Leo, care nu ar fi achitat unele taxe. Dacă, atunci, Jasmine a scăpat de tevatură, acum procesul pare să fie cât se poate de serios.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, bărbatul care, până în urmă cu ceva timp, credea că și-a găsit ”jumătatea” în persoana focoasei blondine a deschis o acțiune la Judecătoria Sectorului 2.  Ex-iubitul dansatoarei din buric se pare că s-a simțit trădat și ar intenționa cu orice preț să-și recupereze ”investiția” prin intermediul instanței de judecată. (NU RATA: AM FILMAT-O ”ÎN ACŢIUNE” PE… ÎNFIERBÂNTATA JASMINE! FOSTA LOGODNICĂ A LUI LEO DE LA STREHAIA A ”VIOLAT” UN BĂRBAT TIMID ÎN MAŞINA LUI!)

”În fapt, subsemnatul reclamant am avut o relație cu pârâta Gheorghiu Ioana Mihaela, poreclită Jasmine, având cele mai bune și serioase intenții, în ceea ce privește relația cu aceasta. Arăt că am cunoscut-o pe pârâtă într-un local în luna mai, unde a fost adusă la masa mea de către o cunoștință comună.

Ulterior am aflat că pârâta caută să-și asigure mijloace de subzistență și să cunoască persoane, respectiv domni potenți finaciar, care să o întrețină și să-i plătească chiria unde locuia de multă vreme – în Băneasa, bloc vechi (chirie 400-500 euro/lună), în schimbul unor favoruri sexuale, dispusă să le ofere fără ezitare”, își începe afaceristul din București cererea de chemare în judecată.

Jasmine și-ar fi tradus iubitul cu cel mai bun prieten al lui

„Apa, mâncarea, hârtia igienică, copii xerox, serviciile de coafor, sala…”

„Subsemnatul m-am străduit să-i suplinesc pârâtei, sau cel puțin așa am crezut, toate lipsurile materiale prin oferirea de bani pentru a-i asigura mijloacele de subzistență elementare ca apa, mâncarea, hârtia igienică, copii xerox, serviciile de coafor, sala și/sau alte tratamente cosmetice, serviciul de mutat mobila, chirie, întreținere etc.

Din păcate pentru renumele pârâtei, se spunea că «până și aerul îi era plătit de mine», așa cum plastic, dar cât se poate de real, s-au exprimat șoferi, parteneri, prietene care cunoșteau situația”, mai susține fostul iubit al lui Jasmine.

Procesul dintre Jasmine și fostul iubit se anunță a fi unul de durată, iar CANCAN.RO promite să vă țină la curent cu toate noutățile care vor apărea în acest caz.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *