Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Irinel Columbeanu trece prin momente dificile, din punct de vedere financiar. Ce spune Monica Gabor despre fostul soț. “M-a ajutat foarte mult”

Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar. După ce a pierdut vila de la Izvorani, acesta a fost nevoit să se mute cu chirie într-un apartament. Au trecut 9 ani de când fostul afacerist și Monica Gabor au divorțat, iar fiica lor trăiește peste Ocean, alături de mama ei și de iubitul acesteia.

Recent, Monica Gabor a vorbit despre relația pe care o are cu Mr. Pink, dar și despre fostul soț, vedeta mărturisind că a ajutat-o enorm cât timp au format un cuplu.

“Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine”, a spus ea despre Mr. Pink, potrivit VIVA!.

Monica Gabor îi este recunoscătoare lui Irinel Columbeanu, chiar dacă au divorțat cu scandal.  

“Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc”, a mai spus Monica Gabor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *