Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Incident violent în SUA. Un bărbat a fost împușcat mortal, iar alți șapte au fost răniți. VIDEO

Un bărbat a murit și alți patru au fost răniți, într-un incident armat care a avut loc, marți noapte, apropierea unui teren de baschet din oraşul american Tampa, situat în statul Florida.

Potrivit informațiilor furnizate de poliția locală mai mulţi indivizi aflaţi într-o mașină cu geamuri fumurii au tras mai multe focuri de armă în timp ce treceau pe lângă oamenii strânşi lângă un teren de baschet. Un post local afiliat ABC a relatat că focurile nu au fost trase la întâmplare şi că au vizat grupul respectiv.

Victima avea 36 de ani

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a murit la spital din cauza rănilor suferite; alte două persoane sunt în stare critică şi cinci sunt în stare stabilă. Toate victimele au vârste cuprinse între 17 şi 36 de ani, transmite Agerpres.

Anchetatorii din districtul Hillsborough încearcă să afle motivele din spatele atacului. „O persoană şi-a pierdut viaţa în această noapte din cauza violenţei lipsite de sens. Ne propunem să restabilim pacea în această comunitate şi vom continua să luăm măsuri împotriva celor care cauzează suferinţă”, a declarat şeriful Chad Chronister, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *