Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia, arestată preventiv pentru 30 de zile

Luni seară, Ștefania Andrei a fost reţinută pentru 24 de ore și dusă la Secția 14 din Capitală pentru audieri. Acum, magistrații au decis ca femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia să fie arestată preventiv pentru 30 de zile.

Sâmbătă, Cristina Joia a fost victima unui atac. O femeie i-ar fi reproșat designerului că și-ar fi parcat mașina pe o trecere de pietoni și ar fi blocat, de asemenea, parcarea unui magazin. Mâniată la culme, individa s-ar fi năpustit asupra Cristinei și a lovit-o puternic, zdrobindu-i nasul.

Vedeta a fost transportată de urgență la Spitalul Bagdasar-Arseni, aproape leșinată și plină de sânge.

„Am sunat singură la ambulanță, timp în care un domn a sunat la poliție. Am ajuns la spital și am fost operată de urgență pentru că aveam piramida nazală spartă. Acum sunt în continuare în spital, iau calmante pentru durere și aștept ca medicii să-mi spună că este totul în regulă. Încă nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat, dar mi-am mai revenit din șoc”, a declarat Cristina Joia pentru Protv.ro.

Primele declarații ale agresoarei

Agresoarea și-a motivat reacția violentă din cauza designerului, care i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină. Ștefania Andrei va fi pusă sub acuzare pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe, iar magistrații au decis să fie în arest preventiv pentru 30 de zile.

”Reporter: Bună seara! Ce s-a întâmplat?

Agresoarea: Mi-a rupt ștergătorul de la mașină.

Reporter: Și asta a justificat să fiți atât de pornită?

Agresoarea: Nu…

Reporter: Și de ce ați lovit-o?

Agresoarea: Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat…

Reporter: Soluția este să o lovești?

Agresoarea: Nu, nu este o soluție.

Reporter: Îți pare rău? Consideri că ai greșit? Ați văzut că ați lăsat-o acolo într-o baltă de sânge?

Agresoarea: Nu era nicio baltă de sânge. Am lovit-o și am… pur și simplu…”, le-a răspuns femeia jurnaliștilor luni seara.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *