Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Avem prima dovadă clară a relației coprezentatorului de la “Neatza”. I-am fotografiat ținându-se de mână, după ce au ieșit de la restaurant

Colegul lui Dani Oțil nu a suferit prea mult după despărțirea de Lidia Buble. La 40 de ani, Răzvan Simion pare că trăiește o a doua tinerețe și este un romantic incurabil. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile inedite care probează, fără dubiu, noua relație în care s-a implicat „matinalul” de la Antenă.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe simpaticul prezentator de la Antena 1 în fața restaurantului POT din zona Floreasca. Din câte se pare, la cei 40 de ani ai săi, Răzvan Simion trăiește a doua tinerețe și nu ezită să-și răsfețe noua iubită. Colegul lui Dani Oțil a pus la cale un prânz târziu, romantic, alături de noua cucerire.

S-au ținut strâns de mână

Echipați corespunzător, de pandemie, atunci când au intrat în local, cei doi îndrăgostiți au păstrat distanța fizică. După aproximativ două ore, în care s-au relaxat și s-au delectat cu finețuri, „matinalul” de la Antenă și bruneta în brațele căreia s-a regăsit după despărțirea de Lidia Buble n-au ezitat să se comporte, așa cum era și firesc, ca un veritabil cuplu. Răzvan Simion și iubita lui au ieșit din restaurant ținându-se de mână. Prezentatorul TV a ținut-o chiar strâns pe brunetă până când au ajuns în apropierea mașinii.

Răzvan Simion și noua iubită au păstrat distanța fizică

Așa cum se observă și în imaginile prezentate, în premieră, de CANCAN.RO, nu mai încape nicio îndoială legată de noua poveste de dragoste în care s-a „aventurat” matinalul de la Antenă. După cum se poate vedea, Răzvan Simion n-a suferit prea tare după ultimul ”divorț”, iar acum dă semne că iubește asemenea unui adolescent. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE A DEZVĂLUIT CE RELAȚIE ARE, DE FAPT, CU RĂZVAN SIMION, DUPĂ CE S-A SPUS CĂ EXISTĂ UN ALT BĂRBAT ÎN VIAȚA EI: “NE ÎNȚELEGEM FOARTE BINE ȘI ACUM”)

Răzvan Simion, de mână cu noua iubită

Răzvan Simion, momente tensionate în cuplu

În urmă cu aproximativ două săptămâni, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) vă prezenta pe larg amănunte inedite legate de prima dispută serioasă de care ar fi avut parte Răzvan Simion și noua lui iubită.

Potrivit surselor noastre, recent, „matinalul” de la Antena 1 și-a răsfățat iubita cu o ieșire la munte. Colegul lui Dani Oțil și-a dus noua cucerire într-o pensiune din Vălenii de Munte. Doar că socoteala de acasă nu s-ar fi potrivit cu cea din târg. Chiar dacă Răzvan Simion pare că se dă peste cap să o răsfețe pe sexoasa brunetă, noua cucerire ar fi o ”partidă” pretențioasă. După cum afirmă sursele noastre, noul cuplu ar fi avut parte de mai multe momente tensionate în pensiunea din Vălenii de Munte.

”Răzvan Simion părea să fie un client fidel și prieten cu patronul. De cum au ajuns, gazdele i-au tratat regește pe cei doi. Doar că iubita prezentatorului de la Antena 1 părea extrem de nemulțumită, cu toate că Răzvan își dădea toată silința să-i facă pe plac. A stat bosumflată toată seara. Tot timpul a strâmbat din nas și părea că nimic nu-i convine. Când au ajuns în cameră, cei doi se pare că au «încins» o partidă zdravănă de ceartă din cauza comportamentului ei”, ne-a mărturisit o sursă din anturajul celor doi.

Imaginile care consfințesc noua relație a matinalului de la Antena 1

Cum s-au despărțit Lidia Buble și Răzvan Simion

La începutul lunii iunie, Răzvan Simion anunța, pe rețelele de socializare, despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul de la Antena 1 publica, la momentul respectiv, un mesaj extrem de emoționant în care vorbea despre ruptura dintre el și artistă. Răzvan punea accentul pe faptul că Lidia nu mai era fericită alături de el.

”Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, suflețel”, a fost mesajul lui Răzvan Simion.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *