Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Am aflat ce se întâmplă în culisele reality-show-ului prezentat de Andreea Mantea. “Este destul de îngrijorată”

Andreea Mantea și-a dorit mereu să fie o mare vedetă, încă de pe vremea când era o micuță asistentă la matinalul lui Răzvan și Dani de la Antena 1. „Spunea unor prieteni că va face orice pentru a deveni faimoasă”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul ei. Visul i s-a împlinit cu multă muncă și perseverență, pentru că a evoluat, de la o simplă asistentă TV, la prezentatoarea fostului show „WoWbiz”, ca ulterior să prezinte cea mai vizionată emisiune a postului Kanal D, „Puterea dragostei”. CANCAN.RO vă prezintă informații de ultimă oră din culisele actualei emisiuni pe care o prezintă Andreea Mantea.

Setea de celebritate și de afirmare a funcționat și în cazul Andreei Mantea, care și-ar fi dorit, ca și alte vedete foarte cunoscute publicului, precum Anamaria Prodan, sau, pe vremuri, Monica Columbeanu, să aibă propriul reality-show, mizând pe faptul că, fiind iubită de publicul telespectator, acesta ar fi emisiunea anului.

De ce nu ar sta bine în audiențe emisiunea Andreei Mantea

Din păcate, surse din Kanal D ne-au dezvăluit că, în ciuda muncii sale asidue pentru proiectul „Trăiri alături de Andreea Mantea”, care se pare că este realizat de casa ei de producție, rezultatele nu ar fi chiar la nivelul așteptărilor.

„Sunt ratinguri cam mici, mai ales că este vorba de seara de luni. (VEZI AICI: ANDREEA MANTEA A IEȘIT LA CAFEA CU VOPSEAUA PE CAP, DIRECT DE LA COAFOR)

Poate pentru că românii totuși sunt interesați doar de un show cu scandal, iar, de când a devenit mama lui David, Andreea s-a ținut departe de orice scandal. Poate de asta nu merge bine emisiunea. Cert este că majoritatea celor ce sunt interesați de show se uită de pe telefon atunci când ediția este postată pe YouTube, în rest cam bate vântul prin audiențele TV.

Andreea Mantea ar fi îngrijorată din cauza audiențelor emisiunii sale

Probabil că, dacă nu ar fi făcut emisiunea prin casa ei de producție, show-ul ar fi fost sistat, pentru că turcii nu iubesc altceva mai mult decât audiențele mari, nu le suportă pe cele slabe. Iar Andreea este destul de îngrijorată din cauza asta și nu știe ce să mai facă în următorul episod ca să fie ceva senzațional.

Ea avea senzația că o iubește publicul și că se va uita necondiționat la orice face ea, dar uite că nu este chiar așa. Și până la urmă așa e: publicul este stăpânul”, a dezvăluit sursă noastră.

Un reality-show de suflet

Show-ul„Trăiri alături de Andreea Mantea” este difuzat în fiecare luni după ora 23.00 și îl are în centru pe băiețelul vedetei, micul David.

În fiecare ediție sunt invitate diferite staruri sau persoane din familia prezentatoarei. (NU RATA: ANDREEA MANTEA, APEL EMOȚIONANT DUPĂ CE I-A FOST ÎNCHIS DE DOUĂ ORI CONTUL DE INSTAGRAM AL EMISIUNII PE CARE O ARE LA KANAL D: “ÎN VIAȚĂ, NU ESTE BINE SĂ RENUNȚI”)

Andreea a fost înlocuită în urmă cu câteva luni de la show-ul „Puterea dragostei” de către o fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, Cristina Andreea Dorobanțu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *