Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alex Bodi a fost adus la sediul DIICOT Craiova pentru audieri. Ce spune avocatul fostului soț al Biancăi Drăgușanu

A fost o zi grea pentru Alex Bodi, după ce milionarul musculos a fost ridicat chiar din propria sa vilă din Capitală, cu mascații, fiind cercetat într-un amplu dosar de trafic de persoane și proxenetism. Miercuri, în jurul orei 17.00, Alex Bodi a fost adus la DIICOT Craiova, pentru a fi audiat de procurori.

CANCAN.RO vă prezintă imaginile momentului: Alex Bodi a ajuns la DIICOT Craiova, acolo unde a fost condus în fața procurorilor, pentru audieri.

NU RATA: CINE ESTE ADRIAN TÂMPLARU ȘI CARE SUNT LEGĂTURILE LUI CU ALEX BODI. A FOST LOCOTENENTUL LUI ION CLĂMPARU, ZIS ȘI „CAP DE PORC”, CEL MAI TEMUT INTERLOP ROMÂN

Bianca Drăgușanu îl consideră nevinovat pe fostul său soț

Deși între ei au existat numeroase episoade violente și au ajuns de multe ori la poliție, în mod surprinzător, Bianca Drăgușanu îl consideră nevinovat pe fostul său soț. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, blondina a făcut primele declarații, la scurt timp după ce Alex Bodi a fost ridicat de DIICOT.

„Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat.

Sunt convinsă că va ieși OK din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare dată din orice situație. Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură că va fi bine. Atât am de declarat”, ne-a mărturisit Bianca.

Alex Bodi a fost ridicat azi de DIICOT, din propria vilă

DIICOT și Poliția Română anunță că, miercuri dimineață, au loc un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.

La sediul DIICOT Craiova vor fi audiate 18 persoane. Din informațiile intrate în posesia GÂNDUL.ro, printre persoanele aduse se numără și Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu, dar și Adrian Tâmplaru, unul dintre liderii lumii interlope din Sibiu. Cei doi au o relație foarte apropiată, Tâmplaru fiind nașul de cununie al lui Bodi, care a mai fost căsătorit de două ori înainte.

Implicat în trafic de persoane și proxenetism?!

În comunicatul trimis de DIICOT scrie că la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de un membru marcant al lumii interlope (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții interlopului), în timp ce era într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția.

Și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

CITEȘTE ȘI: MINISTRUL MARCEL VELA, DUPĂ ACȚIUNEA DIICOT ÎN URMA CĂREIA A FOST ADUS LA AUDIERI ȘI ALEX BODI: „NU A FOST O FIGURĂ DE STIL”

Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme (chiar și unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență. În cele mai multe cazuri, victimele au fost ținute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituția, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării”, mai arată reprezentanții DIICOT.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *