Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Soția lui Răzvan Fodor a făcut publice dorințele și fanteziile acestuia. Irina a dat tot din casă. „El visează să…”

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au împreună o fetiță și o căsnicie așa cum și-au dorit. Soția Prezentatorului tv și-a surprins fanii cu detalii interesante din căsnicia ei. Mai exact, în stilu-i caracteristic, vedeta a dezvăluit care sunt dorințele și fanteziile soțului ei.

Pentru că ieri a fost duminică, am avut timp de povești și relaxare în familie.Și pentru că suntem atenți unul cu celălalt și receptivi la dorințele partenerului, în urma discuțiilor cu soțu’, s-au tras următoarele concluzii:

1. Fodor visează să umblu prin casă ca Eva a lui Adam, și, o dată la jumătate de oră, să vină toamna, să se usuce frunzele și să cadă. Eu visez să nu își mai arunce șosetele lângă canapea.

2. El are fantezii cu mine făcând sarmale ca la mama acasă, eu îmi doresc doar să curețe pasta de dinți de pe chiuvetă, că schema aia cu capacul de la toaletă a învățat-o.

3. El are fantezii despre cum o să se pună cu foarfeca pe pijamalele mele flaușate și să dorm, ați ghicit, tot în costumul Evei. Eu îmi doresc doar să aibă și el pijamale. Măcar un set.

4. Eu visez la băi fierbinți împreună, el, la dușuri scoțiene.

5. El visează să conduc ca la NASCAR, eu visez să nu mai iau borduri.

6. Eu aș vrea să vină, într-o zi banală de marți, îmbrăcat la costum și să îmi propună o cină de 5 stele. El vrea să stăm în curte, la foc, lângă vatră, ca doi haiduci…

Vă rog să vă simțiți libere/liberi să completați mai departe, cu propriile dorințe și fantezii. O să se împlinească o laie, după cum vedeți mai sus. Să aveți o săptămână minunată! #family #couple #funny #husband #wife #couplestorie @razvan_fodor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *