Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

O poza facuta intr-o piata a devenit virala. Ce mesaj a scris vanzatorul

Un vanzator din Braila a pus o pancarta langa varza. Imaginea a fost postata pe retelele de socializare si a devenit virala. Poza a fost facuta de cineva care a mers in piata si apoi a fost urcata pe platforma Facebook. Imaginea a starnit hohotr de ras.

Ce a scris un vanzator din Braila pe pancarta pusa langa varza

Imaginea de mai jos a fost postata de o doamna din Braila, iar mesajul scris de vanzator este plin de greseli gramaticale. Daca ar fi fost scris in mod corect, mesajul ar arata cam asa: “Nu mai rascoliti verzele, caci, in spatele lor se afla ele insele”.

Cei mai multi dintre internauti au facut haz de necaz, iar altii au lasat comentarii cu imagini cu alte anunturi amuzante – “Ati vazut daca nu ati respectat anuntul?

Iata peste ce «varza» ati dat”, “Un filozof naiv/nativ si cat este de profund! Cred ca era mai simplu sa scrie: «Nu cautati, sunt aceleasi verze!». Parafrazand, am spune: «Nu mai cautati in van adevarul, binele, fericirea etc. este acelasi peste tot!» si “Este «grele» cu gramatica” sunt doar cateva dintre comentariile stranse de postarea de mai jos.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *