Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ex-iubitul îi cere în instanță celebrei Jasmine banii pe care i-a investit în ea

Super-telenovelă amoroasă în lumea bună din Capitală! Jasmine, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, a ajuns în prim-planul unei mega-controverse. După ce ar fi fost prinsă în ”offside”, cea mai cunoscută dansatoare din buric de la noi din țară a fost dată în judecată de fostul iubit. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile „ireale” ale procesului.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor documente și informații uluitoare legate de cea mai nouă controversă din lumea bună.

Istoria pare că se repetă în cazul celebrei dansatoare din buric. În urmă cu câțiva ani, la scurt timp după ce a ”rupt-o” definitiv cu Leo de la Strehaia, Jasmine a fost acționată în instanță de ”Prințul țiganilor”. La acea vreme, Leo pretindea ca blondina să-i înapoieze o sumă mare de bani, pe care susținea că i-a investit în ea, în timpul relației. Procesul nu s-ar fi finalizat din cauza lui Leo, care nu ar fi achitat unele taxe. Dacă, atunci, Jasmine a scăpat de tevatură, acum procesul pare să fie cât se poate de serios.

„Caută să cunoască domni potenți financiar”

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, bărbatul care, până în urmă cu ceva timp, credea că și-a găsit ”jumătatea” în persoana focoasei blondine a deschis o acțiune la Judecătoria Sectorului 2.  Ex-iubitul dansatoarei din buric se pare că s-a simțit trădat și ar intenționa cu orice preț să-și recupereze ”investiția” prin intermediul instanței de judecată. (CITEȘTE ȘI: CHIAR DACĂ POARTĂ MASCĂ, SEXY-DANSATOAREA NU IESE ORICUM PE STRADĂ. OCHELARI PORTOCALII ȘI PORTOFEL ASORTAT, PANTALONI DE PIELE ȘI…)

După cum reiese din cererea de chemare în judecată, afaceristul din București pretinde de la sexoasa blondină suma de 7.698 lei. Banii ar reprezenta cheltuielile în beneficiul dansatoarei, la care mai adaugă cheltuielile de judecată, taxa de timbru și onorariul avocatului.

”În fapt, subsemnatul reclamant am avut o relație cu pârâta Gheorghiu Ioana Mihaela, poreclită Jasmine, având cele mai bune și serioase intenții, în ceea ce privește relația cu aceasta. Arăt că am cunoscut-o pe pârâtă într-un local în luna mai, unde a fost adusă la masa mea de către o cunoștință comună.

Ulterior am aflat că pârâta caută să-și asigure mijloace de subzistență și să cunoască persoane, respectiv domni potenți finaciar care să o întrețină și să-i plătească chiria unde locuia de multă vreme – în Băneasa, bloc vechi (chirie 400-500 euro/lună), în schimbul unor favoruri sexuale, dispusă să le ofere fără ezitare”, își începe afaceristul din București cererea de chemare în judecată.

Jasmine, implicată într-o mega-controversă amoroasă

Afaceristul a detaliat sumele plătite către fosta dansatoare din buric

”1. Suma de 2.000 lei, bani pe care pârâta i-a luat prin escrocherie de la subsemnatul imediat a doua zi, în 9 septembrie, sub pretextul că trebuie să își repare mașina, deși am aflat ulterior că autoturismul a fost ascuns câteva străzi mai încolo pentru a putea justifica «găinăria» cu suma infimă.

  1. Suma de 1.400 de lei trimisă din contul de Revolut la solicitarea pârâtei.
  2. La sumele arătate mai sus, se adaugă suma de 507 lei reprezentând întreținere luna iulie și suma de 631 lei, întreținere luna august.
  3. De asemenea, vă solicit să vă achitați utilitățile reprezentând consumul de nergie electrică luna iulie și august în cuantum de 350 lei și 370 lei
  4. Suma de 1.800 lei, reprezentând servicii de curățenie și mentenanță, necesară după evacuarea dumneavoastră din apartament.
  5. Suma de 400 lei, reprezentând contravaloarea unei telecomenzi de acces în garaj.
  6. Suma de 240 lei, reprezentând servicii de internet și televiziune. În total 7.698”

”Având în vedere că pârâta Gheorghiu Ioana Mihaela se autopromovează în permanență în spațiul public, însemnând o promovare a unor valori lipsite de etică, moralitate, demnitate, educație și cultură, cu impact asupra societății actuale, înșelegem ca sumele solicitate a fi achitate atât cu titlu material, cât și moral să fie donate unei Fundații care promovează valori morale benefice pentru societatea românească, solicitând și daune morale în valoare de 1 leu”, se mai arată în cererea de chemare în judecată.

(NU RATA: AM GĂSIT-O PE CELEBRA ”PRINȚESĂ A ȚIGANILOR” DIN ROMÂNIA)

Cererea de chemare în judecată a fostei dansatoare

”Am crezut că merită mai mult de la viață”

”Am crezut că pârâta merită mai mult de la viață și am făcut un «pariu», un contract nescris între mine și aceasta, unde aveam amândoi drepturi, dar și obligații, în sensul că subsemnatul mă obligam să o susțin moral, financiar pe pârâtă, în primul rând cu condiția ca aceasta să mă respecte, să se străduiască să-și schimbe comportamentul, limbajul vulgar, mentalitatea de a contacta și racola bărbați la care să își petreacă nopțile consumând alcool, ajungând la relații intime, iar mai apoi, în timp, să mă convingă și să îmi aprecieze nu numai susținerea efectivă, ci și eleganța, educația, gesturile, și mai ales lipsa cerințelor unor favoruri sexuale, în schimbul a aceea ce primește de la mine, nu cum era obișnuită să plătească la schimb, în natură”, se mai arată în documentele D.A.S.

„Apa, mâncarea, hârtia igienică, copii xerox, serviciile de coafor, sala…”

„Subsemnatul m-am străduit să-i suplinesc pârâtei, sau cel puțin așa am crezut, toate lipsurile materiale prin oferirea de bani pentru a-i asigura mijloacele de subzistență elementare ca apa, mâncarea, hârtia igienică, copii xerox, serviciile de coafor, sala și/sau alte tratamente cosmetice, serviciul de mutat mobila, chirie, întreținere etc.

Din păcate pentru renumele pârâtei, se spunea că «până și aerul îi era plătit de mine», așa cum plastic, dar cât se poate de real s-au exprimat șoferi, parteneri, prietene care cunoșteau situația”, mai susține fostul iubit al lui Jasmine.

Procesul dintre Jasmine și fostul iubit se anunță a fi unul de durată, iar CANCAN.RO promite să vă țină la curent cu toate noutățile care vor apărea.

(VEZI ȘI: AM FILMAT-O ”ÎN ACŢIUNE” PE… ÎNFIERBÂNTATA JASMINE! FOSTA LOGODNICĂ A LUI LEO DE LA STREHAIA A ”VIOLAT” UN BĂRBAT TIMID ÎN MAŞINA LUI)

Jasmine a fost dată în judecată de fostul iubit

Jasmine a pus capăt carierei din cauza unor probleme medicale

În urmă cu câțiva ani, Jasmine a fost diagnosticată cu hernie lombară şi cervicală, motiv pentru care a fost nevoită să se oprească din dansat. (NU RATA: DIAGNOSTICUL PUS DE MEDICI I-A DAT VIAŢA PESTE CAP DANSATOAREI JASMINE!)

„Am avut probleme de sănătate: hernie lombară şi cervicală. E mai greu să dansez, te resimţi şi nu mai ai aceeaşi performanţă. Mi s-a recomandat operaţia. O pauză foarte mare îmi trebuia şi automat repaus total. Am zis nu. Am continuat să fac sport şi chiar am simţit că nu e OK. Am găsit un tratament, injecţii cu ozon, timp de o lună de zile nu am avut voie să fac nicio mişcare. Făceam injecţii în coloană. Mi-am revenit în mare parte. Eu am continuat cursurile de belly dance, nu am putut să mă abţin”, a spus Jasmine, într-o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *