Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cornel Ilie vorbește despre divorțul prin care a trecut. “Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră…”

Cornel Ilie a anunțat recent că divorțează de soția lui, însă acesta a precizat atunci că despărțirea a fost una fără scandal, artistul și mama copiilor săi, rămânând în relații bune.

La aproape două luni de la anunțul divorțului, Cornel Ilie a vorbit despre semnificația afirmației sale “există dragoste și după iubire”, făcută după despărțirea de Eliza.

“Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră, acea iubire se poate transforma într-o altfel de dragoste – care nu ține neapărat de sentimente romantice și este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața – și într-o formă de respect între doi prieteni care au niște amintiri senzaționale și care în continuare pot să comunice la fel de bine, chiar dacă nu mai împart aceeași casă”, a afirmat Cornel Ilie potrivit VIVA!

Pentru tinerele dornice să-i cucerească inima, artistul a
fost provocat să spună ce îi place cel mai mult la o femeie.

“În primul rând, să aibă încredere în ea însăși. Dacă are încredere, asta aduce cu sine foarte multă naturalețe, feminitate, umor și sensibilitate. Și puterea aceea care nu trebuie să se vadă – se simte – și trebuie să o dozeze cumva”, a fost descrierea lui Cornel, scrie sursa citată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *