Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine este tatăl copilului tinerei mame ucisă și incendiată pe un câmp la Chimpați

Sabina, femeia ucisă și incendiată pe câmp la Ghimpați, a lăsat în urmă un copil cu o situație destul de complicată. Se pare că, în acte, tatăl micuțului este un sirian în vârstă de 34 de ani, stabilit în România de ceva timp.

Jamal Ahmad Kouja figurează în acte drept tatăl adoptiv al băiețelului de opt ani. Deși pe hârtie îndeplinește această funcție, bărbatul nu s-au ocupat niciodată de creșterea celui mic. Cel mai probabil acesta a făcut toate demersurile doar pentru a primi permis de ședere în România. (CITEȘTE ȘI: NOI DETALII DESPRE TÂNĂRA UCISĂ ȘI INCENDIATĂ, PE UN CÂMP DIN APROPIERE DE GHIMPAȚI: ”TOTUL INDICĂ O LEGĂTURĂ APROPIATĂ ÎNTRE VICTIMĂ ȘI AUTOR”)

În fapt, fiul ei în vârstă de opt ani a rămas în grija familiei fostului ei iubit, în orașul Pantelimon din Ilfov. Cei doi s-au despărțit în anul 2013 și tot atunci tânărul a decis să plece în Spania. Potrivit Antena 3, fostul iubit a decis la acea vreme să plece pentru că Sabina a rămas însărcinată cu un alt bărbat.

Chiar dacă tânărul a plecat, Sabina și fiul ei au rămas în continuare în casa acestuia din Pantelimon. Ulterior femeia l-a cunoscut pe Jamal Kouja, care a adoptat copilul. Însă, viața Sabinei s-a schimbat în urmă cu patru luni, atunci când a fugit de acasă și și-a abandonat fiul. Acesta a rămas în grija familiei din Pantelimon, unde se află și în prezent.

Tatăl adoptiv, probleme cu lege

Se pare că Jamal Ahmad Kouja a avut și probleme cu legea. După ce s-a stabilit în București, bărbatul a încercat să își ajute și alți frați să intre ilegal în România. (VEZI ȘI: CUTREMURĂTOR! ULTIMELE MESAJE ALE SABINEI, FEMEIA GĂSITĂ INCENDIATĂ LA GHIMPAȚI: „VIN SĂ IAU BĂIATUL”)

În noaptea de 23 spre 24 august 2015, Jamal și un alt frate al său, au fost prinși în flagrant, în zona orașului Negru Vodă din Constanța, la granița cu Bulgaria, în timp ce îi așteptau pe alți doi frați ai lor care trecuseră ilegal, pe jos, frontiera.

Astfel, în noiembrie 2015, Tribunalul Constanța l-a condamnat pe Jamal la șase luni de închisoare cu suspendare pentru complicitate la trafic de migranți.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *