Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce spune Andreea Marin despre cursurile online ale fiicei sale, Violeta. „Îmi făceam griji, dar ea m-a liniștit”

Andreea Marin și fiica ei au o relație specială. Violeta a împlinit 13 ani și își surprinde mama pe zi ce trece. Vedeta TVR a vorbit despre cum se descurcă în această perioadă fata ei cu școală, când toți elevii fac cursuri online, din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus.

„Am norocul să am un copil tare bun la şcoală, care se ajută singur, cred că nici nu m-aş pricepe, sunt depăşită de priceperea ei. Dar sunt mereu atentă, prezentă la şcoală la nevoie, comunicăm, o sprijin, pentru mine educaţia e o bază foarte importantă pentru ca ea sa ajungă ulterior pe picioarele ei.

Îmi făceam griji, dar ea m-a liniştit, mi-a spus să nu mă îngrijorez, că nu suferă, se adaptează şi se descurcă, înţelege şi ştie că vremurile tulburi vor trece. Practic, ea m-a ajutat cu maturitatea ei”, a declarat Andreea marin potrivit okmagazine.

Andreea Marin a vorbit și despre cea mai mare provocare a ei ca mamă.  „Să ţin pasul cu ea!

E foarte precoce, practic, ea e cea mai mică din an, a mers în clasa întâi la 4 ani şi jumătate, a avut o curiozitate şi o energie specială, nu am putut să o ţin în loc.

Îmi propusesem să o ţin 2 ani în acelaşi an când oboseşte, dar nu a fost cazul, îi mulţumesc lui Dumnezeu, cred că nici nu ar accepta, e prea ataşată de colegii ei”, a mai adăugat Andreea Marin pentru sursa citată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *