Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Care este, de fapt, motivul real al despartirii lui Pepe de Raluca Pastrama.

Pepe si Raluca Pastrama au uluit intreaga tara atunci cand au anuntat ca se despart. Desi artistul spune ca lucrurile nu au mai mers foarte bine intre ei, motivul real ar fi altul.

Adriana Bahmuteanu a vorbit despre motivele posibile care au dus la despartirea celor doi, fiind psiholog si consilier dezvoltare personala.

De ce s-au despartit, de fapt, Pepe si Raluca Pastrama

“Eu cred ca Ralucai nu i-a fost usor, a fost atacata destul de tare, dar nu a vorbit nimic, a refuzat sa declare ceva, probabil pentru a nu-i afecta lui imaginea. E foarte greu sa-ti asumi rolul asta.

Pe de alta parte, nu stiu daca este o decizie definitiva. Din ce am inteles, ei nu anuntasera nimic inainte, toata lumea a fost surprinsa iar acum au sarit rudele pe ei, sa se impace. Ceea ce iar nu e ok, pentru ca ar trebui sa fie lasati in pace, sa-si rezolve ei treburile. Ei traiesc unul cu altul, ei stiu mai bine ce au de facut”, a spus Adriana.

“Sigur, e misto sa traiesti cu un artist, insa nu stiu cat de bine e sa-ti petreci singura weekendurile, sa fii singura de sarbatori, el sa fie mereu plecat. Poti ajunge la un moment dat sa fii tu cea care are singura grija de copii, de gosposarie, de tot.

Trendul, acum, este sa discuti de la inceputul relatiei aceste lucruri, sa nu te trezesti dupa aceea ca ai surprize. De asemenea, nu stiu cat de misto e sa vezi pe telefonul lui tot felul de mesaje de la fane, ca asa sunt artistii. E greu sa te controlezi in astfel de situatii”, a mai spus Adriana Bahmuteanu.

Adriana Bahmuteanu considera ca Pepe a intrat intr-o noua relatie la scurt timp dupa ce a divortat de Oana Zavoranu.

“Cred totusi ca Pepe s-a aruncat prea repede in aceasta relatie, cu Raluca, dupa divortul de Oana. A fost o dragoste la prima vedere, o flama care poate ca s-a stins. Nu stiu daca ai observat, dar Raluca aduce putin cu Oana ca fizionomie.

Ceva nu s-a vindecat acolo, la el, poate ca avea nevoie de mai mult timp sa golaneasca, ca baietii si apoi sa intre intr-o noua relatie serioasa. Nu cred ca se mai pune problema de o reluare a relatiei cu Oana, dar e posibil sa se impace cu Raluca, sa nu fie asta punctul final.”, a mai spus Adriana Bahmuteanu.

“Oricum, este de apreciat felul in care au ales sa se desparta: fara scandaluri, fara reprosuri, fara procese… O intelegere la notar, fara sa vorbeasca despre motivele divortului, oricare ar fi acestea. Pana la urma, asta tine de intimitatea lor si e bine ca n-au vorbit public despre asta”, a mai spus fosta sotie a lui Silviu Prigoana..

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *