Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bomba sexy a Timișoarei e acuzată că s-ar fi încurcat cu un bărbat “luat”, care urmează să devină tată. “Ea știa de copil”

Ies la iveală noi detalii incredibile legate de povestea de iubire în care este implicată Iasmina Halas, fosta soție a lui Cristian Daminuță. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, mărturisirile unei persoane apropiate de bomba sexy de la Timișoara, care susține că Iasmina știa că noul ei iubit ar avea o relație în urma căreia va deveni tată.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor amănunte uimitoare legate de povestea de dragoste care o are în prim-plan pe fosta soție a lui Cristian Daminuță, ex-jucătorul de națională.

Potrivit unor surse din anturajul acesteia, blondina s-ar fi cuplat cu sportivul de care a susținut că e îndrăgostită nebunește, cunoscând faptul că acesta ar fi implicat într-o relație extrem de serioasă, de aproximativ trei ani. Mai mult decât atât, bărbatul ar aștepta un moștenitor din partea iubitei „oficiale”.  Apropiații blondinei o acuză pe aceasta că și-ar clădi fericirea pe durerea altora. (CITEȘTE ȘI: IASMINA HALAS, DEZVĂLUIRI DESPRE NOUL IUBIT: “ÎL IUBESC MAI MULT DECÂT L-AM IUBIT PE DAMINUȚĂ”)

”Iasmina încearcă să-și clădească fericirea pe durerea altora. Ea așa vrea să creadă că el este un bărbat liber, dar nu e așa . Există un copil la mijloc, ea știa de copil deoarece a fost informată despre acest lucru. Este adevărat că ea nu are obligații, toate obligațiile sunt la el. Cu siguranță, ea nu va recunoaște niciodată faptul că a greșit și că s-a băgat într-o familie. Iasmina a apucat-o pe un drum greșit”, ne-a declarat, sub protecția anomimatului, o persoană din anturajul blondinei.

Iasmina Halas, una dintre cele mai sexy tinere din showbiz

În rolul de ”pofta inimii”?!

Potrivit surselor noastre, fosta soție a lui Cristian Daminuță pare să fie implicată într-un „trio” sentimental. Din câte se pare, sportivul în brațele căruia Iasmina susține că și-a găsit liniștea sufletească ar juca la două capete. După cum afirmă unele surse din anturajul acestuia, bărbatul ar fi implicat într-o relație extrem de serioasă. Mai mult decât atât, tânăra, de existența căreia Iasmina Halas susține că n-ar fi știut, ar fi însărcinată în primul trimestru cu sportivul.

Astfel, dacă iubita „paralelă” îi va oferi sportivului un moștenitor și va deveni, potrivit unei melodii celebre, ”mama la copii”, Iasminei Halas i-ar rămâne, probabil, doar rolul de ”pofta inimii”. (VEZI ȘI: EX-SOȚIA FOTBALISTULUI DE NAȚIONALĂ S-A POZAT GOALĂ-PUȘCĂ LA SOLAR, IAR IMAGINILE AU AJUNS LA NOI)

Iasmina Halas ar fi implicată într-un ”trio” amoros

Reacția Iasminei Halas

Iasmina Halas a reacționat după ce iubitul ei a fost acuzat că “joacă la dublu”. Blondina a declarat că zvonurile potrivit cărora s-ar afla într-un trio amoros n-ar fi adevărate.

„Suntem tineri, nu există copii la mijloc, nu există nimic, nu există complicații de genul. Cum eu sunt o femeie libereă și el este un bărbat liber, nu se pune problema. Răutățile sunt la ordinea zilei, nu o să mă mire că apare unul care spune că e el căsătorit cu mine”, a declarat Iasmina Halas.

A avut gânduri suicidare

În trecut, Iasmina Halas a avut parte de mai multe momente dificile. A divorțat de fostul star al formației din Ștefan cel Mare, a pierdut o sarcină, iar tot ce a urmat a condus-o pe calea depresiei, ba chiar a gândurilor suicidare.

Nu mai am gânduri de sinucidere, sunt foarte bine. Am trecut peste cu credinţă în Dumnezeu, cu familia mea şi cu ciocolată. Am avut mai multe proiecte. Nu am iubit, dar aş vrea să am. Vreau să mă reîndrăgostesc. Singurul lucru pe care mi-l doresc de la un bărbat este să mă iubească”a mărturisit blondina, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *