Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Blonda blindată” din București își face piața cu mașina de peste un milion jumate

Sexy-patroneasa MedLife nu este oprită nici de pandemie! Dacă femeile obișnuite mai merg să facă piața și fără să fie „scoase din cutie”, cu două-trei sacoșe la purtător, ”Regina selfie-urilor din lumea bună”, Maya Marcu, a ieșit să cumpere legume și fructe într-un bolid de lux, un Lamborghini Urus de 350.000 de euro, aproximativ 1,7 milioane de lei. 

Maya Marcu „respiră” lux, iar dovadă stau chiar imaginile obținute în exclusivitate de  CANCAN.RO. Amatoare de viață bună, „blonda blindată” a ieșit să facă piața cu stil. Îmbrăcată super-hot, dar corespunzător pentru toamnă, Maya Marcu a coborât de la volanul bolidului său de 350.000 de euro și a făcut furori.

“Blonda blindată” din Piața Băneasa

Nu degeaba nu și-au putut întoarce privirea trecătorii de la ea, căci o astfel de apariție, și mai ales la piață… nu se uită prea ușor. Sexy-patroneasa MedLife nu a neglijat nici accesoriile, așa că a ales o geantă de lux, în ton cu ținuta pe care a purtat-o. Fie că este vorba despre o ieșire ”business”, fie că merge la sală sau la shopping, apariția Mayei Marcu este reconfortantă și apreciată la justa valoare. Cei care o întâlnesc pe stradă întorc capetele după ea, iar femeia de afaceri este conștientă de impactul pe care îl are asupra bărbaților din jurul său. Se îmbracă de nota 10 și, suplimentar, este milionară în euro.

Maya Marcu, sexy-patroneasa MedLife, a mers la piață cu un Lamborghini Urus de 350.000 de euro (aproximativ 1,7 milioane RON)

(NU RATA: SEXY-PATRONEASA MEDLIFE ÎȘI ASORTEAZĂ MASCA ȘI MĂNUȘILE LA OUTFIT)

Maya Marcu adoră mașinile de lux

Maya Marcu nu este numai o femeie de afaceri cu experiență și conturi bine alimentate, ci și o șoferiță îndrăgostită, realmente, de bolizii pe patru roți. În luna aprilie a anului trecut, sexy-patroneasa MedLife cobora, impetuoasă, de la volanului unui Bentley Bentayga, o altă bijuterie de un sfert de milion de euro. A fost o apariție de-a dreptul triumfătoare – Maya Marcu fiind ”accesorizată” corespunzător și la nivelul bijuteriilor, telefonului și vestimentației. Așa cum vă spuneam, „blonda blindată” are, mereu, o imagine impecabilă atunci când iese din casă.

În luna ianuarie a anului trecut, Maya Marcu a mai oferit o surpriză de proporții. Atunci a fost momentul în care blondina a schimbat Bentley-ul Bentayga cu un superb Lamborghini Urus, alb, care a costat nu mai puțin de 350.000 de euro.

Pesemne că s-a plicitist rapid de achiziție, astfel că patroneasa MedLife a mai dat o lovitură. La sfârșitul anului 2019, Maya Marcu și-a achiziționat un nou Lamborghini Urus, negru, de această dată, acesta fiind și bolidul pe care l-a condus până la piața din care și-a făcut cumpărăturile.

Maya Marcu, alături de bolidul ei de 350.000 de euro

(CITEȘTE ȘI: MILIONĂREASA MEDLIFE A APĂRUT CU UN NOU URUS DE 350.000 € ”PĂ NEGRU”)

Maya Marcu e director de marketing la MedLife

Maya Marcu nu este numai soţia preşedintelui MedLife, Mihail Marcu, ci şi directoarea de marketing a celebrei companii ce oferă servicii medicale. De altfel, MedLife s-a dezvoltat ca afacere de familie, compania fiind fondată de Mihaela Cristescu. Ulterior, la creşterea afacerii au contribuit şi fiii acesteia, Mihail şi Nicolae.

Renumit medic pediatru, Mihaela Marcu Cristescu a fondat MedLife în 1996, după ce a renunţat la policlinica de stat în care lucra. „Mama MedLife” a dus business-ul pe care l-a pornit de la zero la o cifră de afaceri ce a depăşit 100 de milioane de euro! La cei 75 de ani ai săi, doamna Mihaela încă mai conduce business-ul, fiind ajutată de către cei doi fii, Mihail şi Nicolae. Afacerea a căpătat proporţii nebănuite, pe care cel mai probabil nici doamna Mihaela nu şi le-a imaginat atunci când a pătruns în mediul privat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *