Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Bălan a fost externată după 6 zile de spitalizare. Cum se simte artista. “M-au ajutat enorm”

Andreea Bălan a suferit la începutul săptămânii trecute, o nouă intervenție chirurgicală, după ce medicii i-au descoperit un abces abdominal. Duminică seara, ea a postat un mesaj pe Instagram, în care își anunță fanii că a fost externată din spital.

“După șase zile, azi plec acasă. Vă pup și vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele de încurajare. M-au ajutat enorm”, a scris Andreea Bălan duminică seară, pe Instagram.

“M-am interntat luni seara cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea.

Abia aștept să ajung acasă să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a transmis Andreea pe Instagram.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *