Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ana Maria Ababei a fost eliminată din Ferma și recunoaște că nu vrea să mai audă de Anna Lesko. Ce a deranjat-o pe artista de muzică populară

Cât timp a petrecut în Ferma, Ana Maria Ababei a avut mici conflicte cu ceilalți concurenți, însă cel mai mult a deranjat-o Anna Lesko, de care nu vrea să mai audă. Interpreta de muzică populară a fost eliminată din competiție și a făcut primele declarații.

“Ca de fiecare dată, voi alege să am lângă mine doar oameni de calitate. Vă zic și cu cine nu voi mai vorbi după terminarea emisiunii, dar numai dacă promiteți că scrieți cu litere mici, ca să nu fie sesizabil. Anna Lesko”, a declarat Ana Maria Ababei pentru Click

Artista a recunoscut că încă este “bântuită” de sarcinile pe care a trebuit să le îndeplinească în competiție.

“Mi-am luat mașina și am plecat direct spre Constanța, la iubitul meu. Am oprit în prima benzinărie și mi-am luat cafea și ciocolată.

A fost tare ciudată senzația. Parcă nu mai știam să conduc… mă minunam când vedeam mașini pe stradă. După ce am ajuns, nu puteam să dorm”, a mai adăugat ea.  

Ana Maria Ababei a fost deranjată de faptul că Anna Lesko a luat în râs portul popular și cântecele ei.

“Eu nu cânt nici «Cine a pus cârciuma în drum», nici… Eu, în primul rând, sunt interpretă de muzică populară, am propriile melodii, am și un album scos pe piață, adică stai puțin că nu.

Că mai cântăm noi din astea, lăutărească, câte o melodie de pahar sau ce mai cântăm, asta e partea a doua. Dar nu îmi spui tu mie că nu avem nevoie de «Cine a pus cârciuma în drum», chiar a fost urât”, a comentat Ana Maria Ababei la vremea respectivă, în cadrul emisiunii.

“Scufițo, sau nu știu cum mi-a zis. Și mă uit așa la ea… Sinceră să fiu, am tăcut, am înghițit în sec, doar că pe mine m-a deranjat.

Pentru mine, costumul popular este extrem de important, eu de la vârsta de 7-8 ani m-am dedicat muzicii.

Am purtat cu toată dragostea și cu toată mândria costumul popular încă de mic copil. Pentru mine chiar înseamnă foarte mult, pentru mine fiecare piesă a costumului popular reprezintă ceva”, a mai adăugat aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *