Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Agresoarea designerului Cristina Joia a fost reținută de polițiști | VIDEO

Femeia care a atacat-o şi desfigurat-o pe Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie” a fost reţinută, luni seară, pentru 24 de ore.

Se pare că polițiștii au deja imaginile tulburătoare ale agresiunii, filmate de camerele de supraveghere ale magazinului în care s-a petrecut totul.

Prima reacție a agresoarei

Când a ajuns la secția de poliție, femeia violentă s-a motivat în fața jurnaliștilor spunând că a lovit-o pe Cristina pentru că i-a rupt ștergătorul de la parbriz.

Dar după mai bine de cinci ore de audieri, a ieşit din secţie cu capul plecat, fără să mai spună nicio vorbă.
Cristina joia a fost operată de urgență.

Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie”, a făcut oficial plângere penală împotriva femeii care a lovit-o sâmbătă după-amiază într-un supermarket din Sectorul 4. De pe patul de spital, ea le-a povestit totul polițiștilor de la Secția 14 ce i s-a întâmplat.

„Dacă mi-ar fi dat un simplu pumn nu ar fi fost atât de grav. Sunt, practic, tăiată și oasele din interior secționate. Doar pentru că i-am spus că nu parchează cum trebuie. Acum îmi e teamă, mă gândesc că o să merg pe stradă și o să afle că…. Am început să fim conduși de clanuri de interlopi și să îți fie frică să iei poziție în ceva ce crezi. Nu mi se pare normal să nu mai mergi doi metri și să parchezi regulamentar.”, a spus Cristina Joia.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *