Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Zăvoranu, critici dure la adresa fiicei Andreei Esca. Ce spune „Querida” despre Alexia Eram: „Este doar…”

Oana Zăvoranu face atacuri fără oprire de câteva zile la adresa mai multor persoane publice. După Pepe, Oana Roman, Andreea Marin și mulți alții, „Querida” a ajuns cu criticile la fiica Andreei Esca. Ea spune despre Alexia Eram că nu știe să facă nimic.

Încurajată de fanii ei să-și exprime punctul de vedere la adresa mai multor vedete din showbizul românesc, Oana Zăvoranu a luat avânt în seria atacurilor pe internet. Spre deliciul și amuzamentul urmăritorilor săi, ea a răspuns și la întrebarea „Ce părere ai despre Alexia Eram, fiica Andreei Esca?”

Fără niciun fel de reținere, Zăvoranca a spus clar: ”Dacă nu vrei și nu știi să faci nimic te faci influenceră? Asta ce dracu mai influențează? Nimic, și asta îi ocupă tot timpul. Nu are niciun talent, e doar fata lu’ mă-sa”, a spus Oana Zăvoranu despre Alexia Eram.

CITEȘTE ȘI: Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor cu Cătălin Botezatu: „Nu te caută decât atunci când are el nevoie”

Oana Zăvoranu a făcut-o praf pe iubita lui Alex Pițurcă, Cristina Ich

” O agramată plină de b@#^%i de când a dat și ea puțin cu nasul de șmecherie și i-a dat Piți Jr. grade. Dar nu este nimic de capul ei, zero barat, nada. Voi continua pentru că am multe de zis despre mahalagioaica asta tristuță” , a scris Oana Zăvoranu despre Ich.

Oana Zăvoranu și-a îndreptat atenția către influencerițele din mediul online care promovează diverse produse.

„Nu poți să faci zilnic reclamă la diverse lucruri spunând de fiecare că E CEL MAI BUN. Unde vă e personalitatea și liberul arbitru? Și de ce faci reclama tocmai tu, o panaramă obosită indiferent de cum te cheamă?  Pe spinarea voastră își fac baragladinile astea case, dressinguri și vă zic cum dorm ele în așternuturi de 8.000 de lei. Nu vă simțiți prostite? Nu vă simțiți furate pe față?” , a fost mesajul postat de Oana pe Instagram.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *