Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mihaela Rădulescu, secretul unui corp perfect și al unui stil de viață sănătos. “E o filosofie întreagă aici”

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai sexy apariții de
pe micul ecran. Prezentatoarea de la Ferma are 51 de ani și un corp perfect.
Are un stil de viață sănătos și le-a împărtășit tuturor care este secretul ei.

”Evident, îngrijirea personală, sportul și alimentația sunt pe lista mea de priorități, dar și de obiceiuri  zilnice, fără excepție, fără scuze inventate. Timp avem pentru orice, voința și organizarea sunt cheia.

Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi, cred în mâncat orice cu măsură, într-o bună stare de spirit, și în sport, ca practică zilnică.

Mai cred în feminitate, în sensul abordării unor situații sau a comportamentului cu ceilalți cu eleganță, umor, onestitate. Femeile tot vor să fie numite puternice, dar uită să fie femei, adesea.

Și cât de frumoase sunt femeile sexy și senine! Câtă strălucire are părul sau tenul unei femei odihnite, care nu bea alcool și nu e rea sau speriată de perspective! E o filosofie întreagă aici, dar în realitate e despre frumusețea aia care vine din interior, din suflet și din creier. Din liniște, încredere, pasiune, siguranță, ambiție.

Bine, mai adăugăm și un cocktail de vitamine băgat direct în venă (perfuziile doctorului Stan, la care sunt abonată… pe viață), tratamente faciale de orice fel are nevoie tenul vostru, mișcare oricând, oriunde, sex, cultură și voie bună.

În ce ordine doriți. Iar dacă înveți să-ți vezi de treaba ta, e minunat, îți mai rămâne și timp liber, zic unii. (zâmbește)”, a povestit Mihaela Rădulescu pentru revista VIVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *