Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Însărcinată în 4 luni cu gemeni, Alina Laufer poftește la fast-food. Viitoarea mămică a luat masa “în oraș”, direct în mașină

Poftele de graviduță și-au spus cuvântul! Alina Laufer a luat prânzul… în bolidul său de lux! CANCAN.RO vă prezintă imagini în exclusivitate, de ultimă oră, cu soția cunoscutului politician Ilan Laufer, însărcinată în patru luni cu gemeni. Alina va deveni din nou mamă, după opt ani de tratamente.

Sarcina vedetei decurge bine, iar poftele de graviduță sunt la ordinea zilei! Zilele trecute, soția politicianului Ilan Laufer a ”poftit” la mâncare de la fast-food, așa că s-a echipat corespunzător – într-un trening lejer care să-i mascheze burtica plus pantofi sport – și a mers glonț la McDrive. După ce a plasat comanda, a achitat nota și ulterior a pornit din loc.

Alina Laufer n-a mai rezistat tentației și a luat masa direct în bolidul său de lux, un superb BMW X5. Companie i-a ținut, însă, o persoană apropiată deoarece, în timpul în care și-a savurat prânzul, fosta soție a lui Jorge a vorbit continuu la telefon. Iar după masa copioasă, a urmat o sesiune de shopping. Soția politicianului a făcut diverse cumpărături pentru locuință, pe care le-a pus în portbagajul mașinii, iar apoi s-a îndreptat spre casă.

Poftele de graviduță și-au spus cuvântul! Alina Laufer a luat prânzul în mașină

Alina Laufer a făcut mai multe tratamente de fertilizare

De mai bine de șase ani, Alina este căsătorită cu omul de afaceri Ilan Laufer. Timp de doi ani, cei doi și Karina, fiica pe care ea o are cu Jorge, au locuit în Statele Unite ale Americii. Recent, însă, au decis să se mute din nou în România.

Alina și Ilan Laufer își doreau enorm de mult să aibă un copil împreună, însă, de-a lungul timpului, cei doi au întâmpinat probleme. Soția politicianului a urmat diverse tratamente de fertilizare, iar abia după opt ani de încercări a reușit să rămână însărcinată. Spre bucuria lui Ilan Laufer, care va deveni tătic pentru prima oară.

Cei doi vor deveni părinți de gemeni, în luna aprilie a anului viitor. Alina Laufer ia în calcul posibilitatea de a naște în străinătate, la o clinică din Israel, țară în care numărul cazurilor de coronavirus nu este atât de mare. (VEZI ȘI: SCENE INCREDIBILE FILMATE ÎNTR-O PARCARE DIN BUCUREȘTI. DENUNȚĂTORUL LUI IOHANNIS, AGRESAT ÎNAINTE DE CRĂCIUN: ”DISCRIMINATULE…”)

“Am aflat că vom avea băiat și fată, așa că bucuria este dublă și suntem foarte fericiți. Sunt însărcinată în 16 săptămâni și m-am îngrășat patru kilograme. Am poftit la piftie de curcan și trebuie să recunosc că mănânc ceva mai mult în perioada asta.

Suntem foarte fericiți. Ilan este foarte bucuros și chiar vorbeam și spuneam că am recuperat acum cu aflarea veștii că vom avea gemeni toată perioada în care am suferit 8 ani de zile pentru că nu reușeam să devenim părinți. De-acum încolo o să ne pregătim cum se cuvine!”, declara Alina Laufer, în exclusivitate pentru CIAO.RO, după ce a aflat că va deveni mămică de gemeni.

Alina Laufer mai are o fetiță cu Jorge

Alina Laufer a fost căsătorită cu Jorge. Cei doi au împreună o fetiță, Karina, în vârstă de 11 ani, care a rămas cu mama ei. Alina a mărturisit că nu mai exista acea conexiune puternică între ea și Jorge, iar artistul a ajuns să se îndepărteze treptat de ea. Iar pentru Alina, acestea au fost semnalele clare care au dus la divorț. (VEZI ȘI: SECRETARUL DE STAT & SOŢIA AU FOST LA… CUM L-AM FILMAT PE UN MEMBRU AL GUVERNULUI ÎN TIMP CE COLEGII DEZBĂTEAU ”GRAŢIEREA”)

Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în 2012. După divorț, ambii și-au găsit sufletul-pereche și s-au recăsătorit.

„Mi-a spus că simte că eu îl trag înapoi şi că nu îmi doresc ca el să evolueze în carieră, deşi eu l-am susţinut mereu. La un moment dat, mi-a spus că el a avut multe poveşti de dragoste şi că este obişnuit să treacă prin despărţiri. Eu nu i-am greşit cu nimic şi el ştie lucrul ăsta. Şi niciodată nu se va autoînvinovăţi.

Vreau să dau un exemplu altor femei care au fost la fel de îndurerate ca şi mine, să vadă că se poate trece peste un divorţ. Eu, de la etapa în care nu puteam să mai văd ziua de mâine am ajuns acum să fiu foarte fericită. Nu am ieşit să-i terfelesc numele lui Jorge. Vreau ca oamenii să înţeleagă că eu nu mi-am dorit această despărţire şi că relaţia pe care o am acum am început-o după despărţirea de Jorge”, declara Alina Laufer.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *