Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gestul făcut de Andreea Mantea pentru fiul ei, David. “L-am adus să se cunoască, să stea de vorbă puțin și, dacă se plac …”

În această seară, la “Trăiri alături de Andreea Mantea”, telespectatorii vor descoperi o altă mare bucurie a îndrăgitei vedete Kanal D. De această dată, Andreea împreună cu fiul ei, David, au plecat în locuri de care mamei lui îi era tare dor. Cei doi au ajuns în zona Maramureșului.

Dor de casă, dor de România, asta a simțit multă vreme Andreea Mantea.

Acum, frumoasă vedetă a ales să-i arate fiului ei minunățiile și tradițiile autentice ale locului din fascinantul Maramureș, considerat pe bună dreptate, una dintre cele mai frumoase zone din România.

“Ador România! Și, de când m-am reîntors în țara mea, m-am gândit să merg să o vizitez încă o dată, să merg în fiecare zonă a ei, pentru că mi -a lipsit cât am fost departe.

Aveam nevoie să-mi hrănesc sufletul cu o bucățică din România mea. Și nu puteam să aleg o altă zonă mai colorată, mai frumoasă, mai darnică și mai bogată, decât Maramureșul”, mărturisește îndrăgita vedetă TV.

Prima oprire a Andreei nu este întâmplătoare, pentru că și-a dorit să-și viziteze vechii prieteni, pe Vasilică Ceterasu și pe soția acestuia, Amalia Ursu. Și, cum cei doi au o fetiță de toată frumusețea, pe Selena, Andreea l-a adus pe fiul ei, David, la “pețit”.

“L-am adus să se cunoască, să stea de vorbă puțin și, dacă se plac … (…) Ați pregătit zestrea? Că eu nu plec cu mâna goală, să fie clar…”, glumește vedeta la reîntâlnirea cu prietenii săi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *