Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Berecleanu, noua vedetă Prima TV. Ce spune prezentatoarea despre revenirea pe micile ecrane. „Asta se întâmplă atunci când dăruiești”

După o perioadă de câteva luni, timp în care nu a mai apărut
la pupitrul știrilor, Andreea Berecleanu și-a anunțat revenirea pe micile
ecrane. Vedeta a postat un mesaj pe contul de socializare.

„Fiecare pas pe care l-am făcut în carieră mea s-a transformat într-o reinventare, nu doar în capacitatea de a lucra perfect într-o nouă echipa.

Pentru că în fiecare stație tv am lăsat o amprenta de neuitat a personalității mele. Iar asta se întâmplă atunci când dăruiești, când ai pasiune, idei, forță, imaginație.

Iată că după doar 8 luni de când sunt jurnalist pe toate planurile comunicării, dar mai puțin pe micul ecran, am fost încântată de planurile realiste și profesioniste ale celor care conduc acum Prima Tv.

Practic, va fi un reviriment al postului pe care îl merită și o revenire la succesul din anul 1997, atunci când s-a lansat.

 E adevărat, nu am rămas indiferență nici la dorința publicului de a mă revedea la tv, exprimată in tot acest răstimp, fără încetare.

Va mulțumesc pentru toate mesajele minunate! Va aștept de luni până joi, la ora 18, la Focus, principala ediție informativă a zilei. Cu dragoste, a voastră, Andreea”, a scris Andreea Berecleanu pe contul de socializare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *