Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Viața Mirelei Vaida s-a schimbat total în timpul pandemiei. “Eu zic să învățăm din fiecare zi pe care o trăim”

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micul ecran. Chiar dacă mulți au criticat-o că dezbate prea mult viața personală a Vulpiței și a lui Viorel, aceasta a rămas pe poziție și a venit chiar cu câteva explicații. Mai mult, vedeta a povestit și despre cum s-a schimbat viața ei în timpul pandemiei.

”Şi mie mi se pare că trece o veşnicie în fiecare zi, aşteptând să ne întoarcem la viața de dinainte, pe care de multe ori nu o agream, ori ni se părea obositoare, ori ni se părea plictisitoare, ori că nu ne dă prea mult din ceea ce îi cerem.

Iată că, de data asta, viața ne-a arătat că poate fi şi mai plictisitoare de atât, dacă pot spune aşa, şi că ar fi trebuit să o prețuim la timp.

Eu zic să învățăm din fiecare zi  pe care o trăim,  să îi mulțumim lui Dumnezeu că suntem încă sănătoşi, pentru că trebuie să fim conştienți că este posibil să picăm cu toții la un moment dat şi să ne dorim să revenim la viața de dinainte.

 Deși,  dacă  mă  întrebați  pe mine ce am învățat bun din această perioadă, aş spune că întoarcerea la cuib a fost plusul, dacă pot să spun aşa, al întregii perioade.

Pentru că am stat mai mult cu copiii, pentru că ne-am apropiat de ei, pentru că ei s-au dezvoltat altfel în preajma noastră în ultimele 6 luni. Consider că, dincolo de lucrurile înfiorătoare care se întâmplă în jurul nostru, ar trebui să vedem partea bună şi asta cred eu că este partea bună”, a povestit Mirela vaida pentru revista VIVA.

“Dacă el nu schimbă canalul, înseamnă că el te vrea acolo”

Mirela Vaida a vorbit și despre criticile care i s-au adus în legătură cu promovarea la Acces Direct a Vulpiței și a lui Viorel, cele două personaje care au stârnit controverse în rândul multor români.

”Valul de hate venea odată cu audiența foarte mare pe care a făcut-o acest subiect şi mi-am dat seama că oamenii nu sunt sinceri. Tu nu ai cum să critici în fiecare zi subiectul, dacă nu îl urmăreşti, şi atunci întrebarea este: de ce îl urmăreşti? Pentru că te intrigă ceea ce vezi? Pentru că nu te lasă indiferent?

Şi atunci cum mă faci pe mine, producător, realizator sau
prezentator de televiziune, să mă opresc cu acest subiect, când ştiu că ție îți
place să te uiți? Căci despre asta e vorba în televiziune, despre a capta
interesul publicului.

El n-are decât să te blameze, să te judece, dar dacă el nu schimbă canalul, înseamnă că el te vrea acolo. Aşa că mă ridic deasupra acestor critici şi voi spune că da, Vulpița şi Viorel au fost un fenomen.

Astfel de personaje au făcut deliciul publicului, pentru că ei vin cu poveşti desprinse din viața reală, indiferent de studiile, educația, oraşul din care vin şi multe alte criterii sociale, economice şi intelectuale”, a mai spus Mirela Vaida pentru sursa citată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *