Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Top 20 sexy-fiicele vedetelor în ipostaze răvășitoare. Pe ce locuri “se bat” Ana Baniciu, Cleopatra Stratan, Carmen Simionescu ori Alexia Eram

Vara aceasta a fost una foarte fierbinte, chiar dacă pandemia ne-a dat ceva bătăi de cap! Fiicele sexy ale vedetelor din showbiz ne-au încântat cu formele lor pe litoral, în cluburile de fițe și nu numai. Printre ele se numără Ana Baniciu, Maria Iordănescu, Sarah Dumitrescu, Betty Salam, Carmen Simionescu, Alexia Eram, Margherita de la Clejani, Cleopatra Stratan, Ioana Boureanu, dar și multe altele.

CANCAN.RO a realizat, în exclusivitate topul celor mai sexy fiice din showbizul românesc și v-a pregătit cea mai hot galerie foto! Dovada stă în imaginile pe care vi le prezentăm. Atenție, căci sunt interzise cardiacilor!

Carmen Simionescu a făcut deliciul privitorilor, pe litoral

Una dintre cele mai sexy fiice din showbizul românesc este nimeni alta decât Carmen Simionescu. Fiica lui Adi Minune i-a lăsat pe toți cu gura căscată în această vară, atunci când s-a afișat pe litoral, la un an de când a devenit mămică.

NU RATA: TOP 30 SEXY-VEDETE ÎN IPOSTAZE SUPER-PROVOCATOARE PE STRADĂ. PE CE LOCURI SUNT LIDIA BUBLE, DANIELA CRUDU, DELIA ORI CLAUDIA PAVEL

Fiica lui Adi Minune, o apariție care a atras imediat privirile pe litoral

Cu un trup fără cusur și forme apetisante, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, Carmen Simionescu a atras toate privirile și a demonstrat că orice femeie își poate recăpăta silueta de dinainte de a rămâne însărcinată, dacă există răbdare, ambiție și un strop de genă bună! (NU RATA: TOP 50 SEXY-VEDETE LA MARE, LA SOARE, ÎN POZIȚIILE CELE MAI… PROVOCATOARE. CE LOCURI OCUPĂ ANDREEA BĂNICĂ, LOREDANA CHIVU SAU BIANCA DRĂGUȘANU)

Fiica lui Nico, o apariție fără cusur

O altă prezență mai mult decât notabilă în top este fiica lui Nico, Alexandra Matei. Tânăra este din Ploiești, are 27 de ani și a devenit celebră după ce a apărut în reality show-ul “Supraviețuitorul”, difuzat la Pro TV. A rezistat doar 15 zile,  dar, în acel scurt răstimp, a atras atenția publicului cu apetitul ei pentru situațiile-limită. (VEZI ȘI: “RĂVĂȘITOARELE” AU PRINS ULTIMUL BRONZ ÎN CELE MAI “TARI” POZIȚII. TOP 30 SEXY-VEDETE LA MARE 2020)

Alexandra Matei, fiica lui Nico

Galeria foto este însă mult mai bogată. Nu mai puțin de 106 poze unice vă așteaptă să le descoperiți. Top 20 sexy-fiicele vedetelor în ipostaze răvășitoare nu are cum să vă dezamăgească.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *