Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Echipaj de poliție în misiune, implicat într-un accident la Buhuși. Trei persoane au fost rănite

Un echipaj de poliție aflat în misiune în orașul Buhuși a fost implicat într-un accident rutier. Autoutilitara de poliție nu a putut evita un autoturism care a virat stânga în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta.

Evenimentul s-a produs pe strada Libertății, în momentul în care mașina poliției, cu semnalele acustice și vizuale în funcțiune, se afla în urmărirea unui autoturism în trafic, susțin reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bacău. În schimb, martorii spun că erau pornite doar semnalele luminoase. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT PERICULOS ÎN IAȘI. O AUTOCISTERNĂ ÎNCĂRCATĂ CU MOTORINĂ A INTRAT ÎNTR-O CASĂ AFLATĂ PE DN2, ÎN COMUNA CRISTEŞTI)

Autoutilitara de poliție nu a putut evita un autoturism care a virat stânga în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, ambele autoturisme au fost serios avariate. Mașina poliției a fost proiectată de pe carosabil direct în gardul unei gospodării pe care l-a pus la pământ. Accidentul s-a soldat cu trei victime, conștiente, cu leziuni ușoare, care au fost transportate la spital.

 „În urma accidentului au rezultat trei victime conștiente, cu traumatisme ușoare, care transportate la Spitalul Orășenesc Buhuși. Au fost asigurate toate măsurile P.S.I. pentru că exista riscul unei explozii”, a declarat Adrian Cepoi – purtător de cuvânt al lnspectoratului Județean pentru Situații de Urgență ”Mr. Constantin Ene” Bacău.

„Avea doar semnalele luminoase”

Asupra accidentului planează câteva incertitudini. Urmează a se stabili dacă autoutilitara de poliție avea în funcțiune și semnalele sonore. (VEZI ȘI: GRAV ACCIDENT FEROVIAR, ÎN BACĂU, CU TREI VICTIME, DINTRE CARE DOI COPII. FOTO)

„Un echipaj de poliție, în timp ce se deplasa cu autospeciala din dotare având în funcțiune semnalele acustice și luminoase în vederea opririi unui autoturism în trafic a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care a efectuat viraj la stânga în fața sa”, a declarat Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Un martor susține că mașina de poliție nu avea semnale acustice pornite.

„Avea doar semnalele luminoase pornite, nu și cele acustice. A trecut pe lângă mine, înainte de accident”, a spus Viorel Gros, martor la întreaga scenă.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *