Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Bănică nu a “stricat” o mască pe noul look. Cum am fotografiat-o pe artistă când a ieșit de la salon

Zilele trecute, Andreea Bănică și-a făcut un tratament facial la un salon de înfrumusețare din Capitală. Artista, însă, nu a “stricat” o mască pentru noul look. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, cele mai noi imagini cu îndrăgita cântăreață, după ultima intervenție non-invazivă pe care și-a făcut-o.

Andreea Bănică este o femeie împlinită! Are o carieră de succes, un soț care o iubește și o sprijină necondiționat și doi copii care îi aduc bucurii în fiecare zi. Artista ține enorm la imaginea ei, așa că, atunci când are timp, trage o fugă și la salonul de înfrumusețare pentru diverse tratamente faciale.

Zilele trecute, vedeta a decis că este timpul pentru o ”împrospătare” a look-ului. Îmbrăcată cu un pardesiu cu imprimeu de leopard, jeans, maletă galbenă, bască fashion și bocanci în aceeași nuanță, Andreea Bănică a mers la unul dintre saloanele ei preferate din Capitală și a avut pate de un răsfăț de zile mari. După tratamentul regesc, artista a ieșit din clinică, a scăpat rapid de ”papucii” de unică folosință și s-a îndreptat spre bolidul ei de lux.

În ciuda pandemiei de coronavirus și a numărului crescut de infectări și decese, Andreea Bănică a preferat să nu folosească masca de protecție, pentru a nu-și irita tenul. Ce-i drept, mașina era parcată aproape de clinică, iar artista nu a interacționat cu nicio persoană, în timp ce ținea masca în mână.

Andreea Bănică nu și-a pus masca de protecție ca să nu-și irite tenul, după tratamentul facial

Andreea Bănică nu și-a lăsat fiica la școală, de teama coronavirusului

După ce numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a crescut, Andreea Bănică a luat niște decizii. Artista a hotărât să-și anuleze spectacolele pe care le avea, nu a mai apărut în cadrul emisiunilor televizate și a preferat să-și petreacă majoritatea timpului alături de familia ei. De asemenea, a decis ca fetița ei să facă cursurile online, chiar din momentul în care se lua în calcul și sistemul hibrid.

”E trist ce se întâmplă, dar nu pot spune că e o surpriză. Ne așteptam să fie așa, acesta este și motivul pentru care am ales ca Sofia să facă școală doar online, nu în sistemul hibrid. Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi. Prefer să facă școală de acasă, online, pentru că i se permite acest lucru.

Îmi doresc să scăpăm mai repede de acest virus COVID-19, care ne pândește pe toți, care se răspândește atât de repede, și care pentru unii dintre noi este letal. Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi, care ne îngrijim copiii.

Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere! Mai e și faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi dă pace. Poate că cei care citesc mesajul meu iau aminte și vor lua măsuri și ei la rândul lor. Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă însă, pe cât putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectăm mereu și purtăm măști, ceea ce vă rog și pe voi să faceți”, declara Andreea Bănică.

Andreea Bănică, mărturisiri despre operațiile estetice

Fără doar și poate, Andreea Bănică este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. La 42 de ani, Andreea Bănică are o siluetă de invidiat și poate fi confundată, oricând, cu o puștoaică.

Vedeta recunoaște că apelează la medicii esteticieni, fără însă a face excese. Soțul ei nu o influențează în niciun fel și îi dă mână liberă să facă ce-și dorește, deși, în opinia lui, ea nu ar avea nevoie să-și facă vreo intervenție. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂNICĂ, FĂCUTĂ PRAF DE FANI! CUM AU CRITICAT-O, DUPĂ CEA MAI RECENTĂ INTERVENȚIE ESTETICĂ)

”Merg si eu la estetician, ca orice persoană publică, unde îmi fac tot felul de intervenții. Este normal. Am tot scris despre asta. Soțul meu mă încurajează, dacă mă poate ține acasă ar fi cel mai fericit, îmi spune că sunt frumoasă, că sunt a lui, nu trebuie să fac ceva din punctul lui de vedere, nici să-mi pun silicoane sau alte lucruri, pentru că el consideră că nu am nevoie de nimic”, a declarat Andreea Bănică.

Cum a ajuns Andreea Bănică să pozeze pentru Playboy

Andreea Bănică a povestit cum a ajuns să pozeze pentru Playboy. Ea a mărturisit că s-a simțit rușinată după ce a apărut în revistă și nu a mai ieșit din casă câteva zile.

În cadrul unui interviu, vedeta a oferit amănunte despre apariția în celebra revistă dedicată bărbaților. Din banii primiți atunci pentru pictorial, Andreea Bănică și-a achiziționat un apartament. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂNICĂ S-A ÎNTINS PE IARBĂ, ÎN TIMP CE FIICA EI, SOFIA, A FUGIT DUPĂ AJUTOR! JUMĂTATE DE ORĂ MAI TÂRZIU …)

”Inițial, n-am vrut să pozez… Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop.

Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă.

Revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Și cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament”, a declarat Andreea Bănică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *