Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

S-a aflat! Ea este tânăra ucisă și incendiată într-o valiză, pe un câmp din apropiere de Ghimpați

Tânăra ucisă și incendiată într-o valiză, pe un câmp din apropiere de Ghimpați, a fost identificată de anchetatori după o săptămână de audieri.

Mihaela-Sabina Mircea avea 32 de ani, era divorțată și avea un copil în vârstă de opt ani. Femeia locuia în Buftea, Ilfov, însă nimeni din familie nu a anunțat dispariția ei. Polițiștii și procurorii au reușit să o identifice în baza amprentelor.

Deși trupul era carbonizat în proporție de 90%, degetele de la o mână au rămas intacte, astfel că polițiștii criminaliști au putut să preleveze amprente și astfel au găsit-o pe tânăra de 32 de ani în baza de date a Poliției, ea având cazier. Potrivit anchetatorilor, cercul de suspecți s-a restrâns și nu va mai dura mult până criminalul va fi găsit.

Un șofer a făcut descoperirea macabră

Un șofer care circula pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, județul Giurgiu, a făcut o descoperire șocantă în urmă cu o săptămână. O femeie, carbonizată în proporție de 90 la sută și băgată într-o valiză, a fost găsită de bărbat într-un șanț.

”Polițiștii au intrat imediat în alertă, iar Parchetul Giurgiu a demarat Ancheta. ”La data de 30 octombrie a.c., ora 22.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 4 Ghimpați au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, este un incediu, iar în urma intervenției, au observat cadavrul unei persoane. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a indetificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Din dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, o echipă de specialiști din cadrul I.G.P.R. (Direcția de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică) se deplasează în județul Giurgiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei. În această dimineață, au fost suplimentate efectivele participante la activități”, se arăta în comunicat.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *