Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Problemele pe care le-a întâmpinat Dan Negru la filmările pentru Revelion 2021. “Invitații cer sume fabuloase de când showbiz-ul a înghețat”

Dan Negru pregătește al 21-lea Revelion la Antena 1, însă din cauza pandemiei, prezentatorul TV a întâmpinat probleme la care nu se aștepta. Se pare că unii artiști profită de această perioadă și cer mai mulți bani, iar alții refuză să participe la eveniment, de teama virusului.

“E al 21-lea meu Revelion și pare că e și cel mai greu. Am programat zilele de filmare la începutul lui decembrie, 2-3 decembrie, dar nu mai există nimic previzibil în România.

Recunosc că întâmpin și oarecare probleme cu invitații, mulți sunt plecați din București și nu s-au mai întors de când cu pandemia, alții sunt speriați, iar alții cer sume fabuloase de când showbiz-ul a înghețat și nu mai există alte surse de venit.

Dar o să le rezolvăm, sper. O să încerc să împac toți românii, vor fi și Selly, dar și Florin Piersic, și tineri și seniori, și muzică și umor, ca pentru un an pe care toți așteaptă să-l termine”, a declarat Dan Negru pentru impact.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *