Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Narcisa lui Guță și-a plătit datoria, dar judecătorii tot nu au iertat-o. La ce a fost obligată “Actrița principală”

Vremurile de glorie ale Narcisei Guță se pare că au apus. Fosta soție a lui Nicolae Guță se confruntă cu grave probleme financiare, motiv pentru care vecinii de bloc au dat-o în judecată. Chiar dacă și-a plătit restanțele la întreținere, Narcisa nu a fost iertată de instanță. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.  

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de cel mai recent proces în care a fost implicată fosta soție a manelistului Nicolae Guță.

Potrivit unor surse D.A.S, cu toate că ex-partenera de viață a cântărețului și-a achitat integral toate restanțele, la scurt timp după ce vecinii de bloc au deschis o acțiune în instanță, se pare că nu a fost iertată de judecători.

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 din București au respins cererea de chemare în judecată, dar au obligat-o pe Narcisa Guță să achite onorariul avocatului. Mai exact, pe lângă datoria de la întreținere, care a fost plătită între timp, „fosta” lui Guță trebuie să mai scoată din buzunar suma de 1.400 de lei, pentru serviciile avocatului.(CITEȘTE ȘI: NARCISA LUI GUȚĂ, OBLIGATĂ DE INSTANȚĂ SĂ ACHITE RESTANȚELE LA ENERGIE. LA CE VALOARE INCREDIBILĂ SE RIDICĂ DATORIA “ISTORICĂ”)

Decizia instanței

”Respinge cererea de chemare în judecată, ca rămasă fără obiect. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 1.400 lei cu titlu de cheltuieli de judecată constând în onorariu avocațial. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 3 București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în decizia judecătorilor.

Narcisa Guță nu a fost iertată de judecători

Probleme cu banii din cauza lui Nicolae Guță?!

Dacă până acum mai reușea să facă ceva bani din cântări și evenimente, se pare că pandemia de coronavirus a dat-o peste cap de tot pe Narcisa Guță, care a rămas fără nicio sursă de venituri. Cum pe piața muzicală nu a mai lansat nicio melodie de foarte mult timp, oamenii s-au întrebat cum anume reușește să se întrețină atât pe ea, cât și pe fiul său și al lui Nicolae Guță. (VEZI ȘI: NARCISA GUȚĂ, CRITICATĂ DUR DUPĂ CE A POZAT SEXY ALĂTURI DE TZANCĂ URAGANU: “VREI SĂ ÎL…”)

La un moment dat, „Actrița principală” l-a acuzat pe artist că nu se îngrijește de pensia alimentară a fiului său și că nu-i oferă niciun sprijin financiar. Problemele Narcisei nu au fost, însă, doar de natură financiară. În urmă cu ceva timp, aceasta a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală. Acest lucru s-a întâmplat după ce Narcisa a aflat de relația lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, a intrat în casă peste tânără și a bătut-o cu sălbăticie. În plus, i-ar fi luat și câteva bunuri din locuiniță, dar și o sumă de bani. Evenimentele au avut loc în anul 2016.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *