Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Hunter, fiul lui Joe Biden, a avut o relație cu văduva fratelui său

Hunter Biden și cumnata sa, Hallie Biden, a avut o relație amoroasă după ce Beau, fratele lui Hunter, a murit în 2015 din cauza cancerului la creier.

Cei doi se pare că au avut o relație de scurtă durată, după ce fosta soție a lui Hunter, Kathleen, a intentat divorțul în 2016. Povestea amoroasă dintre Hunter și Hallie ar fi durat aproximativ doi ani. În cadrul unui interviu, fiul lui Joe Biden a mărturisit că a început să se întâlnească cu cumnata lui, după ce acesta se vindeca din cauza unei depresii.

Cei doi s-au apropiat mai mult în timpul unei călătorii în Hamptons, iar de atunci au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună. Potrivit afirmațiilor făcute de Hunter, moartea fratelui său a fost de asemenea un factor care i-a apropiat, deoarece împărătășeau aceeași durere.

Președintele Joe Biden declara la acea vreme: „Suntem cu toții norocoși că Hunter și Hallie s-au regăsit în timp ce își puneau din nou viața laolaltă după o astfel de tragedie. Au sprijinul deplin și complet al meu și al lui Jill și suntem fericiți pentru ei.

De asemenea, Hunter Biden declara atunci cât de norocos este atât el, cât și Hallie pentru că au reușit să se găsească unul pe celălalt într-un moment atât de dificil.

„Eu și Hallie atât de norocoși că am găsit dragostea și sprijinul de care aveam nevoie într-un moment atât de dificil și acest lucru a fost evident pentru oamenii care ne iubesc cel mai mult. Am fost atât de norocoși că avem familie și prieteni care ne-au sprijinit la fiecare pas”, declara și Hunter Biden.

Din păcate, însă, povestea lor de dragoste a luat sfârșit la începutul anului 2019. Cei doi nu au vorbit despre motivele care au dus la despărțire, însă… separarea lor a fost una amiabilă.

Hunter și Hallie Biden

 

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *