Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Declarațiile Ralucăi Pastramă, după ce soțul ei a anunțat divorțul. Unde a fost surprinsă aceasta împreună cu fetițele sale. „Stăm acum la părinți”

Zilele trecute, Pepe a anunțat divorțul de Raluca Pastramă, mama fetițelor sale, luând pe toată lumea prind surprindere. Spre deosebire de artist, care a dat mai multe detalii despre despărțire, Raluca a fost destul de reținută, preferând să rămână discretă în ceea ce privește familia ei.

Raluca a avut prima reacție după anunțul făcut de Pepe, însă a mărturisit că nu vrea să comenteze pe seama subiectului. Aceasta a fost surprinsă în timp ce își ducea fetițele la grădiniță.

„Stăm acum la părinți. Nu vreau să comentez mai mult. Stăm la părinți și acum mergem la grădiniță”, a mărturisit Raluca Pastramă pentru Cancan.ro. Pepe și Raluca nu mai locuiesc împreună de mai bine de două săptămâni.

Pepe a anunțat divorțul pe canalul său de Youtube

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat.

Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea.

Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm.

În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații.

Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a mărturisit Pepe.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *