Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum au îndeplinit Gina Pistol & Smiley “Misiunea Ecografia”, pas cu pas

Gina Pistol este însărcinată în al doilea trimestru și peste câteva luni va deveni pentru prima oară mămică. Prezentatoarea „Chefi la cuțite” abia așteaptă să-și strângă fetița la piept, dar până atunci se asigură că sarcina evoluează bine. Așa că vizitele la medic sunt la ordinea zilei! CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu Gina Pistol și Smiley, de la ultimul control pe care l-a făcut viitoarea mamă.

Zilele trecute, Gina Pistol a mers la o clinică privată din Capitală, pentru un control de rutină. Îmbrăcată cu o rochie mulată, haină groasă și bocanci, cu părul prins într-un coc lejer, vedeta a urcat la volanul bolidului ei de lux și s-a îndreptat spre clinică, acolo unde avea programare. Ajunsă la destinație, prezentatoarea TV și-a pus masca de protecție pe față, a ieșit din mașină și a intrat în unitatea medicală.

La scurt timp, și-a făcut apariția și viitorul tătic. Îmbrăcat casual, cu masca de protecție ”la purtător”, Smiley și-a parcat mașina în apropiere de clinică și apoi a intrat înăuntru pentru a-i fi alături iubitei sale, dar și pentru a o vedea pe fetița lor. Totul a decurs bine, iar după consultație, viitorii părinți s-au îndreptat spre casă.

Gina Pistol, control de rutină la o clinică privată din Capitală. Smiley i-a fost alături vedetei

După consult, Gina Pistol a publicat și ecografia pe care a făcut-o. În ciuda faptului că medicii nu îi dădeau șanse să devină mămică, iată că visul prezentatoarei TV s-a împlinit și este în culmea fericirii. Atât ea, cât și Smiley se simt binecuvântați pentru miracolul din viața lor.

Gina Pistol a publicat ultima ecografie făcută

Decizia luată de șefii de la Antena 1, după ce Gina Pistol a rămas însărcinată

În câteva luni, Gina Pistol își va strânge pentru prima oară fetița la piept. Viitoarea mămică este extrem de grijulie și, la recomandarea medicilor, vrea să fie cât mai liniștită și să nu depună eforturi foarte mari.

Deși lumea se aștepta ca Gina Pistol să ia o pauză de la televiziune, vedeta nu renunță la filmările pentru show-ul ”Chefi la cuțite”! Iubita lui Smiley nu vrea să-și lase baltă colegii, acum, pe ultima sută de metri, așa că producătorii emisiunii au decis să-i ușureze treaba Ginei Pistol. (CITEȘTE ȘI: SMILEY, DECLARAȚIE DE DRAGOSTE PENTRU GINA PISTOL. FANII S-AU TOPIT CÂND AU VĂZUT MESAJUL)

Aceștia au decis să îi aducă o asistentă, care să o ajute pe vedetă și să nu mai petreacă atâtea ore stând în picioare.

Gina și Smiley, emoționați pe YouTube

Gina Pistol se află în al doilea trimestru de sarcină și, potrivit apropiaților ei, a fost nevoită să mai anuleze din evenimente pentru a nu fi supusă stresului și oboselii.

La sfârșitul lunii septembrie, viitorii părinți au făcut un video emoționant în care au anunțat și sexul bebelușului. (VEZI AICI: SMILEY&GINA PISTOL, LUAȚI PRIN SURPRINDERE DE ROLURILE DE VIITORI PĂRINȚI)

„Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine…

Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi ne-a bufnit râsul, nu ne venea să credem”, a spus Gina Pistol în filmulețul postat pe Youtube.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *