Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Marin a vorbit despre audiență și condițiile puse pentru a se întoarce în televiziune. “Să ne dăm cu toții hainele jos și să vezi ce repede crește audiența”

Andreea Marin s-a întors recent pe micile ecrane. Prezentatoarea TV a oferit detalii interesante despre cel mai nou proiect al său de televiziune, “Nu există nu se poate! (TVR 2). Aceasta a dezvăluit care este punctul ei forte, care va aduce audiență emisiunii.

“De la început am spus limpede, și colegilor mei de la TV, și oricărui jurnalist care m-a întrebat: noi construim ceva temeinic, pas cu pas, nu vreau să avem presiunea audienței cu orice preț.

Pornim cu un produs premium, pe un post care se reconstruiește de la zero. Orice profesionist în această meserie știe că e nevoie de răbdare și consecvență.

Altfel, e simplu: vrem să ne batem cu rapiditate cu cei care sunt vechi pe piață și fac audiență cu bârfe, menuri, șușanele și scandaluri inventate? Să ne dăm cu toții hainele jos și să vezi ce repede crește audiența.

Ăsta e scopul? Nu, nu al meu. Iar televiziunea națională are o altă misiune, așa cum văd eu lucrurile: să și educe. Noi nu ne permitem să ne… prostim la TV, asta ca să folosesc un termen blând.

Și ca să o spun direct: vulgaritatea, prostituția, scandalul nu vor fi niciodată parte din munca mea. Nici dacă m-ai îmbrăca în aur, eu nu aș face-o, pe acest tărâm, pentru mine există… nu se poate. Prin decizie proprie și voința mea.

Mă respect și-mi respect telespectatorii. În timp, pas cu pas, din ce în ce mai mulți vor afla despre curățenia și frumusețea acestui program. Primul sezon e întotdeauna un test al răbdării și un instrument de studiu, dacă îți propui să privești cu seriozitate această meserie și pe termen lung.

Asta e prima lecție moștenită de la reputatul regizor Valeriu Lazarov, mentorul meu și tatăl «Surprizelor» de altădată”, a declarat Andreea Marin potrivit VIVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *