Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Maria Constantin le-a dat fanilor de gândit, după ce s-a afișat într-o emisiune TV cu o burtică ”suspectă”

Maria Constantin le-a dat fanilor de gândit, după ce s-a afișat într-o emisiune TV cu o burtică ”suspectă”. Iar, acum, o singură întrebare stă pe buzele tuturor: ”Este, oare, artista însărcinată?”.

După ce s-a despărțit de Dacian Varga, îndrăgita cântăreață de muzică populară Maria Constantin și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat.

Artista s-a afișat cu noul ei iubit la o cununie civilă a unor prieteni apropiați. Maria Constantin nu a dat foarte multe detalii despre noul bărbat din viața ei, deoarece vrea să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

Însă… un aspect important le-a dat de gândit fanilor. Vineri, Maria Constantin a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV și a afișat o burtică ”suspectă”. Artista a optat pentru o ținută roșie ca focul, mulată, care i-a scos în evidență abdomenul… nu atât de plat ca altădată. Ba chiar, în momentul în care s-a așezat pe canapea și-a acoperit în permanență burtica cu o jucărie de pluș pe care a ținut-o în brațe.

Maria Constantin a afișat o ”burtică” suspectă

Maria Constantin, declarații despre nuntă și copii

În ciuda faptului că relația este la început… Maria Constantin se gândește deja la măritiș și la copii. Semn că artista și-ar fi găsit sufletul-pereche, după două căsnicii eșuate. Așa că… cine știe, poate cât de curând cântăreața va deveni din nou mămică.

“E mai frumos să aflați așa câte puțin. Sunt un om care vrea o familie și care își dorește mulți copii. Însă nu s-a îmbinat foarte bine cariera și familia, dar vom vedea ce o fi de acum încolo. Niciodată să nu spui niciodată. Nu m-a cerut nimeni deocamdată, vedem.

Lucrurile astea nu vreau să le discut, ci de câțiva ani vreau să rămână doar pentru mine, pentru că am înțeles că viața personală trebuie să fie păstrată. O să se afle puțin câte puțin totul. Nu vreau să o țin la distanță. Dar viața personală se desfășoară acasă, în intimitate. Cea profesională vreau să se vadă. Nu vreau să discut despre viața mea personală, pentru că nu am mai acceptat nici în emisiunile TV”, a declarat artista de muzică populară pentru Antena Stars.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *