Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lidia Buble a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion. Artista a făcut un gest neașteptat. “Sunt foarte fericită”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după o relație de 5 ani, însă niciunul dintre ei nu și-a refăcut încă viața alături de altcineva. La câteva luni de când nu mai formează un cuplu, artista a luat o decizie importantă, semn că a trecut peste ruptura de prezentatorul TV.

Lidia Buble a decis să-și șteargă un tatuaj, în formă de coroană, făcut pe vremea când ea și Simion erau într-o vacanță în Grecia.

Artista a fost deja la cea de-a treia ședință și s-a declarat, tot prin intermediul unui Insta Story, mulțumită de rezultat.

“Am venit să-mi fac a treia ședință pentru îndepărtarea tatuajului. Sunt foarte fericită, pentru că până acum am făcut abia două ședințe și deja s-a dus destul de mult”, a spus ea pe Instagram.

“Am niște emoții. Am venit să-mi scot un tatuaj. Un tatuaj pe care mi l-am făcut acum 5-6 ani, un tatuaj în care nu mă mai regăsesc deloc acum și nu-mi mai place, așa că am venit să fac prima ședință”, spunea Lidia, într-o postare pe Instagram, acum câteva săptămâni atunci când se afla la prima ședință.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *