Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Jurata de la “Te cunosc de undeva”, victorioasă în confruntarea cu “ex”-ul. Ce au hotărât magistrații

La aproximativ 16 ani de la divorț, jurata de la ”Te cunosc de undeva” s-ar fi supărat pe ex-partenerul de viață din cauza pensiei alimentare pentru cei doi copii și l-a chemat în fața instanței de judecată.  Cu toate că procesul a fost unul complicat, recent judecătorii au dat o decizie. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații detaliate.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a obținut noi amănunte legate de disputa dintre Ozana Barabancea și fostul soț, de care a divorțat în anul 2004.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 din București s-au pronunțat în procesul dintre Ozana Barabancea și fostul soț al acesteia, Sorin Terinte, al cărei obiect a fost „pensie întreținere”.

Din câte se pare, judecătorii i-au dat câștig de cauză vedetei de la Antena 1 și au stabilit ca fostul soț al Ozanei să plătească, pentru fiica lui, o pensie alimentară în cuantum de 25% din veniturile lunare.

Cu toate că este o ”victorie” importantă, Ozana Barabancea se pare că nu a obținut tot ce și-a dorit. Vedeta a cerut în fața magistraților ca fostul soț să plătească retroactiv și pensia alimentară pentru fiul lor. Dar, așa cum v-am dezvăluit, în urmă cu câteva săptămâni, magistrații au admis lipsa calității procesuale a Ozanei Barabancea.

Decizia instanței!

”Admite în parte acțiunea, în baza achiesării păratului. Obligă pârâtul să plătească reclamantei o pensie de întreținere stabilită în favoarea fiicei sale minore, în cuantum de 25 % din venitul său net lunar reprezentând salarii, dar nu mai puțin de 25% din venitul minim net pe economie, începând cu data de 21.02.2020 până la majoratul minorei. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sector 3 București. Pronunțată astăzi, 30.10.2020, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 3.

Ozana Barabancea a câștigat procesul cu fostul soț

Jurata de la ”Te cunosc de undeva” s-a dedicat în totalitate copiilor ei

Ozana Barabancea s-a dedicat total creșterii celor doi copii. Gloria, fiica ei, a ajuns la vârsta de 17 ani, iar Andrew, fiul, împlinește 20 ani la sfârșitul acestui an. Ozana e mândră de ceea ce a realizat în viață.

„Îmi doresc să fii un familist convins, iubitor de copiii tăi și de soția ta. Îți doresc să te implici și să fii util semenilor tăi! Îți mulțumesc că ești cel mai bun fiu și te rog să mă ierți că poate nu întotdeauna am fost cea mai bună mamă. Te iubim și te vom iubi și te vom prețui toată viața! Indiferent de vârstă, tu vei fi copilul meu frumos și bun! Alege să fii fericit! Să rămâi credincios! Să fii binecuvântat și de Hristos apărat! Sunt cea mai fericită mamă! La multi ani, fiule”, erau cuvintele emoționante ale Ozanei Barabancea, în 2018.

Ozana a ”refuzat” un alt bărbat în viața ei, după despărțirea de soț. A și spus-o, fără perdea: „Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt!”

Și-ar fi prins soțul în „flagrant”

Ozana Barabancea avea să fie protagonista unei povești sentimentale uluitoare, sfârșită printr-un episod greu de imaginat chiar și în filme. Îl prinsese în ”ofsaid” pe soțul ei, pianistul Sorin Terinte, dar l-a iertat  de fiecare dată. De dragul copiilor. Dar lovitura avea s-o primească de la prietena ei cea mai bună. Aventura a fost descoperită chiar de artistă, care i-a surprins în pat. „Mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitura în mână și nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra”, a fost mărturisirea Ozanei, cu mult timp în urmă, în emisiunea lui Cătălin Măruță. (NU RATA: OZANA BARABANCEA ESTE ÎN DOLIU. O PERSOANĂ DRAGĂ EI A DECEDAT. ANUNȚUL A FOST FĂCUT PE REȚELELE DE SOCIALIZARE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *