Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Incredibil! Rudele lui Emi Pian au încins grătarul la mormântul interlopului. Poliția a intervenit

Imagini incredibile de la mormântul lui emi Pian, în Capitală. Rudele interlopului decedat în luna august l-au vizitat și s-au apucat să facă grătar în curtea cimitirului. Angajații de acolo au sunat imediat la 112.

Potrivit GÂNDUL.RO, familia lui Emi Pian a vrut să aibă un moment de comemorare la mormântul interlopului ucis la începutul lunii august.

Când în plină pandemie există restricții impuse de la o zi la cealaltă, sunt și oameni care trec de pragul limitei normale și nu țin cont nici de vechile reguli. Nu doar că nu respectă noile legi expuse de autorități, dar sfidează cu totalitate normele morale și legale ale tuturor timpurilor.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Duduianu, la un pas să iasă din închisoare. Tatăl lui Emi Pian ar intenționa să se răzbune pe asasinii fiului său

Rudele lui emi Pian au făcut grătar la mormântul interlopului ucis

Grătar printre morminte

Potrivit sursei menționate, angajații cimitirului i-au sunat pe polițiștii de la Secția 19 din București. Ajunși la locul de veci al lui Emi Pian, polițiștii i-au descoperit pe mai mulți membri ai familiei fostului interlop alături de grătarul care sfârâia și, după îndelungi cereri ale agenților, oamenii s-au oprit. Au fost date 5 sancțiuni în valoare de 2.500 de lei, câte 500 de persoană.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *