Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gogoașă, primele declarații după ce a fost externat: „Este o formă parșivă de cancer care nu dă nici un semn”

Actorul Gogoașă a vorbit pe larg despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o în urmă cu o săptămână.  Artistul a  descoperit, la un control de rutină, că are o formațiune suspectă pe rinichi și are nevoie, urgentă, de intervenție chirurgicală.

La o săptămână după ce și-a lăsat viața în mâinile medicilor, Constantin Zamfirescu poate povesti întreaga experiență prin care a trecut.

„În prima zi de analize am constatat cu domnul doctor Dumitrache prezența suspectă a acestei formațiuni pe rinichiul drept. S-a confirmat la un al doilea examen și faptul că era o tumoră malignă, după ce am făcut un examen CT și în mai puțin de o săptămână și jumătate eram deja internat”, a povestit actorul.

După ce a aflat diagnosticul pus de medici, Constantin Zamfirescu și-a rugat fanii să-l ajute. Artistul urma să fie băgat în sala de operație, iar doctorii iau spus că are nevoie de sânge, pentru că-l așteaptă o intervenție dificilă.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar” , a fost mesajul postat de Gogoasă pe Faceboook.

Gogoașă: „Este o formă parșivă de cancer … „

Datorită profesionalismului de care medicii au dat dovadă, Gogoașă este în afara oricărui pericol și se află acasă, în recuperare. Artistul a vrut să le spună fanilor săi că această boală nu dă niciun semn, iar rezultatele ei pot fi grave.

Nu știu dacă v-am mai zis, este o formă parșivă de cancer care nu dă nici un semn și are se poate dezvolta până la etape foarte grave, până la T3, T4, știind că T4 este final și fără șanse. Eu am avut un T1 spre T2, acum sunt în recuperare”, a povestit Constantin Zamfirescu la un live pe pagina de Facebook a trupei Sabotorii.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *