Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fosta știristă de la Kanal D a rămas însărcinată, deși medicii nu i-au dat nicio șansă. Avem primele imagini cu burtica “Trăiesc o minune”

Fosta știristă de la Kanal D traversează poate cel mai fericit moment din viață. La 35 de ani, Diana Pârvu a fost binecuvântată cu un copil, cu toate că, în urmă cu câțiva ani, a primit un diagnostic crunt din partea doctorilor: endometrioză. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, mărturisiri emoționante și primele imagini cu burtica de graviduță a fostei prezentatoare TV.

În urmă cu aproximativ doi ani, fosta știristă de la Kanal D a trecut prin cele mai grele clipe. În urma unor investigații amănunțite, medicii i-au pus un diagnostic crunt. Diana Pârvu suferea de endometrioză, o afecțiune cu frecvență mare la femeile tinere și una dintre principalele cauze de infertilitate feminine.

„Am început să mă simt mai bine și chiar să am pofte serioase”

Acum, Diana Pârvu pare că trăiește cel mai frumos vis. Cu toate că medicii aproape că i-au năruit speranțele cu privire la un viitor copil, fosta prezentatoare TV se află în primul trimestru de sarcină și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. (CITEȘTE ȘI: FOSTA PREZENTATOARE DE LA KANAL D S-A REORIENTAT PROFESIONAL!)

Primele imagini cu burtica de gravidă a Dianei Pârvu

”Știu cel mai bine ce simte o femeie când i se spune că este suspectă de cancer. Am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare când mi-au spus ce boală am. Norocul meu a fost că nu m-am luat după primul medic, nici după al doilea, nici după al treilea. Am cerut mai multe păreri și m-am oprit la un super-specialist. Ciprian Morariu a fost cel care m-a salvat. M-a operat de endometrioză laparoscopic. Eu spun sincer că nu am mai crezut că voi putea rămâne însărcinată.

Magia pare că este peste tot și iată că, la doi ani și jumătate de la operație, am reușit să rămân însărcinată. S-a întâmplat natural. Trăiesc o minune și abia aștept să îmi strâng copilul în brațe. Primele trei luni nu au fost deloc ușoare, grețurile și vărsăturile m-au ținut efectiv la pat. Era o minune să mă ridic din pat într-o zi. Acum, însă am început să mă simt mai bine și chiar să am pofte serioase”, a declarat Diana Pârvu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Fosta știristă de la Kanal D e însărcinată, după ce, în urmă cu doi ani, a primit un diagnostic crunt: endometrioză

S-a reorientat profesional

Criza provocată depandemie a determinat-o pe Diana Pârvu, fosta prezentatoare a rubricii meteo de la Kanal D, să se reorienteze profesional. După ce a renunțat să mai apară pe micul ecran, blondina s-a apucat de public speaking. Acum, fosta prezentatoare TV învață oamenii să scape de frica de a vorbi în public.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *