Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Record în SUA! Peste 100.000 de cazuri COVID-19 pe zi

Pentru prima data în acceastă pandemie, SUA a trecut de 100.000 de mii de cazuri de coronavirus pe zi. Statele Unite a înregistrat miercuri de 102.000 de cazuri noi de infectare.

Marți, alegătorii care nu votaseră deja prin corespondență au stat la cozi având măști și viziere, în timp ce membrii secțiilor de vot au de numărat mai multe voturi ca niciodată.

Mai mult decât atât, exit-pollurile au arătat că alegătorii au fost mai preocupați de starea economiei decât de sănătatea publică, scrie The Washington Post

CITEȘTE ȘI: Rezultate alegeri SUA 2020. Joe Biden rămâne pe primul loc în timp ce Donald Trump s-a declarat deja câștigător

Miercuri seara, în Statele Unite fuseseră înregistrate peste 104.000 de cazuri nou confirmate de coronavirus, conform datelor The Washington Post. Reuters notează, la rândul său, că bilanțul datelor pe care le are indică peste 102.000 îmbolnăviri.

Peste 1.200 de decese

Unele spitale au început să-și reprogrameze internările și să amâne operațiile pacienților care au alte boli, în încercarea de a elibera mai multe paturi pentru bolnavii COVID. Spitalele se confruntă, de asemenea, cu o criză de personal medical, în special asistente.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *