Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Raluca Pastramă și-a făcut bagajele și a părăsit căminul conjugal. Unde locuiește acum soția lui Pepe

La câteva zile de când Pepe a anunțat pe canalul lui de Youtube că divorțează de Raluca, încă soția lui a părăsit căminul conjugal. Se pare că, bruneta a decis să plece de trei săptămâni și-a făcut bagajele și l-a lăsat pe artist singur. 

În urma deciziei de a se despărți, Raluca a plecat din casa în care a stat alături de Pepe și de fetițele lor. Bruneta a găsit sprijin în brațele unei prietene, alături de care s-a și ocupat să-și mute toate obiectele personale. Deși lucrurile nu mai sunt deloc roz între ei, Pepe a dezvăluit că fac eforturi pentru  ca acestea să nu simtă lipsa lor. Drept urmare, Raluca și Pepe încearcă să petreacă foarte mult timp alături de cele mici.

Prin intermediul unui filmuleț posatat pe internet, la un moment dat, Raluca a dezvăluit că are un mare regret. Ceea ce nu-i dădea pace la momentul respectiv era faptul că nu a fost cerută în căsătorie de Pepe.

„Pepe nu m-a cerut de soţie, o să îi strig asta toată viaţa noastră că nu m-a cerut de soţie… Este o amintire pe care voiam să o avem”, a declarat Raluca Pastramă, într-un video postat de Pepe pe YouTube.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *