Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Pepe a fost obligat să semneze un contract înainte de nunta cu Raluca. Fostul socru l-a îndemnat

Tot mai multe detalii ies la iveală odată cu destrămarea căsniciei lui Pepe. Înainte de nunta cu Raluca, artistul a fost îndemnat de socrul lui să semneze un contract în care scrie că nu va avea nicio pretenție materială la bunurile soției lui.

Pepe n-a ieșit cu prea multe avantaje din căsnicia cu Raluca Pastramă.dincolo de faptul că fetițele cresc în continuare alături de mama lor, cântărețul nu rămâne nici cu bunuri material la sfârșitul acestui mariaj. Și asta pentru că, potrivit unor informații publicate de playtech.ro, în anul 2012, înainte de marea nuntă, Ion Pastramă i-a cerut lui Pepe să semneze un contract prin care a fost obligat să renunțe la orice viitoare pretenții materiale din partea viitoarei sale soții.

CITEȘTE ȘI: Avem imaginile care anunțau divorțul dintre Pepe și Raluca. Cum au arătat cele mai tensionate momente din cuplu

Contractul prenupțial îl lasă și fără grădinița la care a investit 450.000 de euro?

Mai mult decât atât, grădinița în care Pepe a investit peste 450.000 de euro va rămâne tot în posesia Ralucăi. În urmă cu ceva timp, fosta soție a artistului a declarat că ea s-a ocupat în totalitate de tot ceea ce a ținut de amenajarea și angajații instituției, dat fiind faptul că Pepe era ocupat cu concertele.

”M-am ocupat de absolut tot. De amenajare, de angajați, de absolut tot ce s-a facut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a facut in grădinița noastra, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăta inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii”, povestea ea.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *