Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horia Brenciu și Magda Pălimariu, “ciocnirea” Mercedesurilor în curtea Pro TV

Horia Brenciu tocmai a încheiat cu succes un alt rol important din ultimul reality-show al Pro TV-ului, Masked Singer, în care a făcut ochii cât cepele atunci când a aflat, alături de ceilalți detectivi, că Mugur Mihăescu era Corbul, câștigătorul! Acum, simpaticul artist și om de televiziune a revenit la trust cu alte gânduri, cu alte proiecte. La volanul bolidului de 80.000 de euro s-a afișat Horia Brenciu. L-a parcat și, imediat, a fost luat la ”rost” de un prieten. Iar tocmai când se îndreptau băieții către intrarea la sediu, cine și-a făcut apariția, tot cu un Mercedes? Magda Pălimariu, vedeta de la Meteo! Ce a făcut văzându-l pe cântăreț? CANCAN.RO vă prezintă imaginile, în exclusivitate.

Se poate spune că a fost ”ciocnirea” Mercedesurilor în curtea postului de televiziune din Pache Protopopescu, acolo unde primul a ajuns cunoscutul cântăreț Horia Brenciu, la volanul bolidului său de 80.000 de euro. A găsit imediat loc de parcare și a tras, încet, Mercedesul S450 4 Matic cu spatele până s-a așezat perfect. Un amic l-a zărit și a ajuns cât ai clipi lângă mașină. L-a salutat pe Brenciu, care nu a apucat nici măcar să deschidă portiera, și au schimbat câteva vorbe prin geamul deschis. Artistul și-a luat geanta și, cu ea pe umăr, s-a îndreptat, alături de amicul lui, către intrarea în sediul Pro TV-ului.

Horia Brenciu a ajuns la sediul Pro TV cu bolidul său Mercedes de 80.000 de euro

Întâlnirea din parcare

Printre mașinile parcate și-au croit drum cei doi și, fix atunci, a apărut un al doilea Mercedes, un CLA mai micuț și mai ”ieftinuț”, la vreo 30.000 de euro, condus de Magda Pălimariu. Prezentatoarea rubricii Meteo a încetinit când a ajuns în dreptul lui Horia Brenciu, care mergea agale alături de amicul lui, a întors capul și l-a salutat. Cântărețul i-a răspuns la salut, ba i-a făcut și cu mâna, apoi Magda a rulat, în căutarea locului de parcare. Horia Brenciu avea să ”piardă” vreo două ore la Pro TV, după care a revenit la bolidul său și a părăsit zona. Nu și Magda Pălimariu, al cărei program a ținut-o în loc mai mult timp.

Magda Pălimariu și-a făcut apariția în parcarea sediului, tot la volanul unui Mercedes, și l-a salutat pe Brenciu (blugi și geacă albastră)

Horia Brenciu, de la Robingo la Masked Singer

Horia Brenciu a fost unul dintre cei patru detectivi care s-au ”ocupat” de emisiunea Masked Singer, alături de Inna, Ana Morodan și Codin Maticiuc, câștigată de Mugur Mihăescu. A fost un reality-show pe cinste, plin de suspans, dar și presărat cu multe momente artistice și umoristice de calitate. Iar Horia a fost unul dintre cei care au făcut spectacol.

Horia Brenciu avea să-și amintească, de data aceasta pe pagina lui de socializare, momentele de acum 27 de ani, petrecute tot la Pro TV. Atunci era difuzată prima emisiune concurs, Robingo! Brenciu a postat o fotografie în care apare în studioul stirilor Pro TV, lângă Lavinia Petrea și Cosmin Stan. ”Iată că, după ani si ani, mă aflu din nou într-un platou de televiziune… Te sărut, Lavinia! Îmbrățișări, Cosmin! Mulțumesc tuturor telespectatorilor care m-au urmărit de-a lungul celor 27 ani!”, a fost mesajul scris de artist în dreptul imaginii. (NU RATA: HORIA BRENCIU, REACȚIE DUPĂ CE DAN BITTMAN A AFIRMAT CĂ NU CREDE ÎN CORONAVIRUS: „EU NU SUNT OMUL CARE TE ȘTERGE DIN TELEFON”)

Horia Brenciu, în studioul știrilor Pro TV, alături de Lavinia Petrea și de Cosmin Stan

Magda Pălimariu, o prezență mereu electrizantă la Meteo

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV, arată pe zi ce trece tot mai spectaculoasă! De altfel, este una dintre cele mai seducătoare apariții de la TV, la cele 41 de primăveri care au trecut peste ea. Dar Magda are mare grijă de silueta ei, de altfel, pe rețeaua de socializare le-a arătat tuturor, chiar zilnic, de ce-i în stare și cum arată. A și dezvăluit secretul: ”Nu fac nimic deosebit, pur și simplu am încercat mereu să am grijă de mine și de sănătatea mea. Sunt atentă la ce mănânc, dar asta nu înseamnă că stau flămândă sau că nu mănânc ceva dulce atunci când mi-e poftă. Mereu am făcut sport și cred că asta ajută foarte mult. Chiar și în perioada de izolare am făcut exerciții acasă”.

Magda Pălimariu are o siluetă de invidiat

De ani buni prezentatoare a rubricii Meteo, Magda Pălimariu avea să-și facă o scurtă prezentare: ”Eu am crescut la Sibiu şi am făcut facultatea la Cluj. În 2003-2004 m-am mutat de tot la Bucureşti, am început să lucrez în televiziune, am făcut masterul în jurnalism, după care a venit şansa cea mare să intru în Pro TV.” (CITEȘTE ȘI: HORIA BRENCIU A PETRECUT ”INCOGNITO” PE PLAJĂ CU PRIETENII ȘI FAMILIA…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *