Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce va face Vulpița cu pruncul pe care îi are în pântece după ce soacra i-a cerut să facă avort. Declarațiile Veronicăi

Vulpița și Viorel Stegaru vor deveni în 2021 părinți pentru a doua oară. Deși soacra sa i-a cerut să facă avort, vedeta s-a horărât să își vadă de viață fără să o bage în seamă pe femeie.

Doamna Ilinca, mama lui Viorel, i-ar fi cerut Veronicăi să scape de sarcină, atunci când o vecină i-ar fi spus că nu e copilul bărbatului ei. Dar acest lucru nu a contat pentru niciunul dintre ei. „Vă mulțumesc pentru mesajele frumoase, dragii mei. ❤️ Promit că o să fac ce este mai bine”, a scris Vulpița pe Instagram.

Citește și: Vulpița, după ce a fost acuzată că nu e însărcinată cu Viorel: ”Promit că o să fac asta!”

Ce nume va purta bebelușul

Nici Viorel este de aceeași părere: „Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată două luni jumate. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit”, spunea Viorel în urmă cu ceva timp pentru „Acces Direct”.

Cât despre numele pe care-l va purta bebelușul, Viorel a transmis că dacă va fi băiat îl va chema Radu, iar dacă va fi fetiță va purta două nume, Doința și Mirela.

Nu rata: Vulpița, infidelă din nou? Este acuzată că a avut relații amoroase cu soțul unei vecine. Cine este tatăl copilului. „Tot satul știe… erai toată mușcată”

 

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *