Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Avem imaginile care anunțau divorțul dintre Pepe și Raluca. Cum au arătat cele mai tensionate momente din cuplu

Până acum câteva zile, atunci când Pepe a făcut surprinzătorul anunț al divorțului, artistul și sexoasa Raluca Pastramă au format cel mai discret cuplu din showbiz. Cu toate aceestea, de-a lungul timpului, cei doi au avut parte de mai multe momente tensionate, pe care ar fi încercat să le uite. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care prevesteau divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă.

Pe contul lui de YouTube, Pepe a luat prin surprindere întreg showbiz-ul românesc. Într-un video emoționant, cântărețul a anunțat că pune capăt mariajului pe care-l are cu Raluca Pastramă. Până în momentul vlogului, Pepe și Raluca au format, poate, cel mai discret cuplu din showbiz. Și asta pentru că ar fi salvat tot timpul aparențele și ar fi mascat extrem de bine tensiunile care le-au măcinat relația.

Raluca a ”fugit” de la party!

În vara anului 2016, Pepe și Raluca au trecut printr-un prim moment tensionat. Cuplul a petrecut alături de câțiva prieteni în unul dintre localurile cunoscute din Capitală, Fumetto. Distracția celor doi se pare că s-a terminat extrem de repede. La un moment dat, Raluca a părăsit val-vârtej petrecerea. Bruneta se pare că a fost extrem de deranjată de atitudinea soțului. Pepe a interacționat fără prea mari menajamente cu câteva tinere care nu ar fi ținut cont de faptul că artistul este însoțit de superba lui soție. (NU RATA: CE SE VA PETRECE CU FETIȚELE LUI PEPE ȘI ALE RALUCĂI PASTRAMĂ. INFORMAȚIILE AU IEȘIT LA IVEALĂ)

Pepe, discuții cu alte femei sub ochii soției

Încercând să mascheze supărările și fără să facă o scenă, Raluca a decis să îl lase pe Pepe la petrecere și s-a ”retras” nervoasă către casă. În zadar ar fi încercat artistul să o înduplece. Raluca s-a urcat la volanul autoturismului de lux și a demarat în trombă. Înainte de a pleca, Pepe a fugit după soția lui și a încercat să o întoarcă din drum. Imaginile cu sprintul artistului, în încercarea de a-și împăca soția, sunt memorabile. (VEZI ȘI: CU CE FEMEIE CELEBRĂ S-A FILMAT PEPE LA SALĂ, DUPĂ CE A ANUNȚAT CĂ DIVORȚEAZĂ)

Pepe a încercat să o întoarcă pe Raluca din drum

Pepe, asaltat de două sexoase la NUBA

Doi ani mai târziu, în vara lui 2018, îndrăgitul artist și-a făcut apariția de unul singur în unul dintre cele mai renumite cluburi de pe litoral. Pepe s-a relaxat alături de câțiva prieteni în Nuba Mamaia. Artistul a „profitat” de faptul că nu era însoțit de superba lui soție și, la un moment dat,  s-a „anturat” cu două tinere, cu care s-a întreținut preț de câteva minute, făcând abstracție de restul petrecăreților din jur. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT MOTIVUL ASCUNS AL DIVORȚULUI DINTRE PEPE ȘI RALUCA. CE SUSPICIUNI DE INFIDELITATE AU PLANAT ÎNTRE SOȚI)

Pepe s-a anturat cu două tinere la NUBA

Pepe și Raluca, discuții aprinse!

La doar patru luni distanță de la „escapada” artistului de pe litoral, Pepe și Raluca Pastramă au fost protagoniștii unui alt moment tensionat. În luna noiembrie a anului 2018, cei doi au fost surprinși într-un local din Capitală. Din câte se pare, o cină romantică s-a transformat rapid într-o discuție extrem de aprinsă. Gesturile artistului au lăsat de înțeles că cei doi ar fi avut parte de un alt moment tensionat.

Cu toate aceastea, în momentul în care Raluca și Pepe au părăsit locația, au afișat o atitudine extrem de relaxată. Mai mult decât atât, artistul a ținut să facă un gest mai puțin așteptat. Crezând că nimeni nu-l vede, la ieșirea din restaurant, Pepe a ”controlat” posteriorul Ralucăi. (NU RATA: PEPE ȘI DANIELA CRUDU, DISCUȚII INCITANTE DESPRE PARTIDE DE AMOR, ÎNAINTE SĂ ANUNȚE DIVORȚUL DE RALUCA)

Pepe și Raluca, discuții aprinse într-un restaurant

Anunțul artistului!

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”a mărturisit Pepe.

Imaginile care au dat de înțeles că există tensiuni în cuplul Raluca Pastramă & Pepe

Raluca și Pepe s-au căsătorit în urmă cu opt ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. În 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să se însoare cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *