Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Transformarea lui Sore pentru noul videoclip. Artista și Fly Project lansează “Lasă-mă să-i spun”

Sore și Tudor de la Fly Project lansează pe 3 noiembrie, fix de ziua lor de naștere, “Lasă-mă să-i spun”, o piesă disco ce îndeamnă la dans, la distracție și la sinceritate în relații. Cu o dublă provocare, una de dans pe canalul ei de TikTok, și una umană de a spune ce simți, indiferent cât este de neplăcut, pe note vesele, Sore aduce soare și entuziasm cu noua sa piesă.

“Îmi doresc ca toată lumea să danseze când aude «Lasă-mă să-i spun», indiferent oriunde ar fi. Eu sunt dependentă de dans, dansez în timp ce conduc, dacă piesă e tare, dansez și dimineață când mă pregătesc de treabă, am un playlist special pentru good mood.

Așa că îi încurajez pe toți cei care o ascultă să o adauge în playlist-ul lor și să se bucure de boost-ul de energie pozitivă pe care îl transmite”, declară artista Sore.

Sore și Tudor de la Fly Project au găsit formulă ideală atât în muzică, cât și în viață, de a spune lucruri categorice cu zâmbetul pe buze:

“Am ales pentru piesă noastră un subiect controversat, dar atât de des întâlnit în viață: cum să spui cuiva că vrei să vă despărțiți și totuși să-ți fie bine și să fii cu zâmbetul pe buze?

Trebuie să spunem ce simțim și ce gândim, indiferent ce impact ar avea asta asupra celor din jur, va fi că o eliberare care ne va face să ne simțim bine, asumați, din nou «noi», așa cum suntem cu adevărat”, explică Sore esența noii sale piese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *