Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Raluca Zenga a împlinit 39 de ani. Ce mesaj a transmis după divorțul de soțul ei. “Atât de multe lucruri s-au ivit din umbră”

Raluca Zenga a postat primul mesaj după despărțirea de soțul ei, Walter Zenga, cu ocazia aniversării zilei sale de naștere. Fosta soție a fotbalistului, care a împlinit 39 de ani, a transmis un mesaj emoționant pe contul de Instagram.

“Aniversare din acest an plin de provocări, inevitabilă ca trecerea anotimpurilor, o îmbrățișez ca pe ridicarea unui voal.

Atât de multe lucruri s-au ivit din umbră. Să fi văzut atât de multe, totodată având atâtea altele de văzut încă… Îmi dau seama că întotdeauna există ceva care să mă facă să fiu nerăbdătoare. (…)

Dorințe de ziua mea: fără ranchiună care să te țină treaz, fără decizii impulsive, fără nicio respirație irosită în conflicte inutile, nu rupturii, dar DA bucuriei.

✨ Vă mulțumesc TUTUROR pentru minunatele urări, am simțit IUBIREA și susținerea. Au ajuns la mine ca nesfârșite binecuvântări”, a scris Raluca, pe contul personal de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *