Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Primele declarații ale lui Pepe după ce s-a aflat că a înșelat-o pe Raluca cu o sexoasă patroneasă: “Noi știm cel mai bine”

Pepe a negat că ar fi înșelat-o pe soția lui cu o sexoasă patroneasă, așa cum v-a dezvăluit în exclusivitate CANCAN.RO. În timpul primelor declarații despre eventuala aventură, latino lover-ul a subliniat că doar el și Raluca știu cel mai bine motivele care au dus la destrămarea mariajului la mai bine de opt ani de la cununia civilă. Ei s-au căsătorit religios pe 21 iulie 2014, iar nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță.

Pepe, primele declarații după ce CANCAN.RO v-a dezvăluit aventura pe care a avut-o în timpul mariajului cu Raluca

În vârstă de 41 de ani, Pepe se pregătește pentru al doilea divorț, iar în mesajul video în care a anunțat separarea de Raluca, el nu a subliniat că nu ar fi vorba de nicio cauză majoră. Totuși, CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații exclusive privind o aventură pe care artistul a avut-o în timpul căsătoriei cu femeia care i-a dăruit două fetițe.

“Este penibil scenariul. Nu vreau să știu nimic din zvonuri pentru că nu au relevanță. Noi știm cel mai bine și nu comentăm aiurea. Nu mă interesează ce apare”, a declarat artistul pentru publicația fanatik.ro.

Nu rata: Pepe și Daniela Crudu, discuții incitante despre partide de amor, înainte să anunțe divorțul de Raluca: “Am încercat peste tot, dar la altitudine, nu mi-a ieșit” | VIDEO

Raluca a devenit soția lui Pepe în urmă cu opt ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

Vezi și: Oana Zăvoranu l-a criticat dur pe fostul soț! Ce mesaj i-a trimis lui Pepe după ce a aflat că divorțează de Raluca | FOTO & VIDEO

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *